KARISINI BALKONDAN ATMAYA ÇALIŞTI

Gerede’de eşiyle tartıştıktan sonra balkondan atmakla tehdit eden koca, polis ve itfaiyeye zor anlar yaşattı.

KARISINI BALKONDAN ATMAYA ÇALIŞTI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Gerede’de eşiyle tartıştıktan sonra balkondan atmakla tehdit eden koca, polis ve itfaiyeye zor anlar yaşattı. Kendini kaybeden koca gözaltına alındı.

Olay Gerede’nin Dayıoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yılmaz S. adlı şahıs karısı Emine S. ile gece 23.45’te tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine eşini darp ederek bıçakla saldırdıktan sonra balkondan atmakla tehdit etti. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri eşini balkondan atmakla tehdit eden Yılmaz S.’yi sakinleştirdikten sonra polis merkezine götürdü. Çaresiz kadın Emine S. uzun süre şoktan kurtulamadı.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.