VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR EVİNDE YARA ALMAYA DEVAM EDİYOR

19 Ekim 2014

Boluspor, bir haftalık milli maç arasından sonra evinde Altınordu’yu ağırladı. 90 dakika boyunca istenen futbolu ...

Boluspor, bir haftalık milli maç arasından sonra evinde Altınordu’yu ağırladı. 90 dakika boyunca istenen futbolu sergileyemeyen takıma bir darbe de hakem vurunca iki puan kaçtı. Dört haftada 11 puan kaybeden Boluspor alt sıralardan kurtulamadı.

 Milli maçlar nedeniyle lige verilen bir haftalık aranın ardından 6’ıncı hafta karşılaşmasında Altınordu’yu ağırlayan Boluspor, sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Atatürk Stadyumu’ndaki karşılaşmada çok az seyirci önünde sahaya çıkan takım, ilk 45 dakikalık bölümde hiç varlık gösteremedi. Karşılaşmanın ilk yarısında rakibin tehlikeli atakları kalemizde korku yarattı. Ancak ikinci yarıda roller biraz değişti.

 FORVETLER ETKİSİZ KALDI

 İkinci yarıda oyunun kontrolünü biraz eline alan kırmızı beyazlı ekibimiz, kanatlardan etkili olamayınca kaleyi karşıdan yokladı. Prijovic ve Kenan etkisiz kalınca beklenen gol bir türlü gelmedi. Kötü futbola bir de hakemin aleyhimize düdükleri eklenince maç zevksiz hale dönüştü. 90 dakika sonunda golsüz eşitlikle iki takım puanları paylaştı. Boluspor, son dört maçta 11 puan kaybederek ağır yaralandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.