VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FACEBOOK'TA ERKEKLERE YAZIŞIYOR DİYE KIZINI BIÇAKLADI

30 Kasım 2014

Bursa’da üvey baba, sosyal paylaşım sitesinde erkeklerle yazıştığını ileri sürdüğü 17 yaşındaki kızını, kalbinden bıçaklayarak ...

Bursa’da üvey baba, sosyal paylaşım sitesinde erkeklerle yazıştığını ileri sürdüğü 17 yaşındaki kızını, kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Genç kız yoğun bakıma alınırken, şahit olarak ifadesi alınan 3 çocuk annesi, kocasından şikayetçi olmadığını söyledi.

Öte yandan zanlının 2 ayrı facebook hesabının bulunduğu, birinin ise uygunsuz içerik nedeniyle kapandığı iddia ediliyor.

Olay, merkez Osmangazi ilçe Adnan Menderes Mahallesi Akgün Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. İşten eve geldikten sonra 17 yaşındaki üvey kızı A.S.’nin sosyal paylaşım sitesi üzerinden erkeklerle yazıştığını gördüğü iddia eden 37 yaşındaki C.K. sinirlendi. Zanlı C.K., mutfaktan aldığı bıçağı tartıştığı üvey kızı A.S.’nin kalbine sapladı. Kanlar içinde kalan genç kız, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan C.K.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

 Polis, öfkeli üvey babayı evde gözaltına aldı. İfadesi için karakola götürülen C.K., üvey kızını facebook’ta erkeklerle chat yaparken yakaladığı için bıçakladığını, onu daha önce de bu konuda uyardığını söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.