VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VE ANLAŞMALAR İMZALANDI!

16 Aralık 2014

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı performansıyla dikkat çeken Beşiktaş’ın, kupa maçlarını Bolu’da oynama ...

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı performansıyla dikkat çeken Beşiktaş’ın, kupa maçlarını Bolu’da oynama talebi yerine getirildi. Bolu’ya gelen Beşiktaş yetkililerinin Boluspor Kulübü ile anlaştığı öğrenildi. Beşiktaş, Perşembe günü Çaykur Rizespor sonra da Adana Demirspor ile Bolu’da karşılaşacak.

Ulusal haber sitelerinde kupa maçları için Beşiktaş’ın Bolu’yu seçtiği haberleri yer alırken, bu haberlerin doğruluğu da bugün ortaya çıktı. Beşiktaş Kulübü’nden bir grubun Bolu’ya gelerek, Atatürk Stadyumu’nda incelemelerde bulunduğu öğrenildi. Perşembe günü oynanacak olan Beşiktaş – Çaykur Rizespor karşılaşmasının Beşiktaş kulübünün İstanbul’da stat sıkıntısı bulunması nedeni ile birinci öncelik olarak Bolu’yu seçtikleri öğrenildi. Çaykur Rizespor’un İstanbul’da oynama isteği dışında başka bir sorun olmadığı öğrenilirken, karşılaşmanın herhangi bir sorun olmadığı takdirde Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacağı ve saati hakkında bugün TFF resmi internet sitesinde açıklanması bekleniyor.

Boluspor ile anlaşmalar imzalandı!

Beşiktaş Kulübü’nün Bolu’yu seçmesinin ardından bugün Bolu’ya gelen yöneticilerin Boluspor Kulübü ile anlaşmaları imzaladıkları öğrenildi. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Çaykur Rizespor karşılaşmasının protokolleri imzalanırken, Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşmasının da Bolu’da oynanmasına karar verildiği öğrenildi. Adana Demirspor karşılaşmasının da protokolleri imzalandığı bildirildi.

İl Güvenlik Kurulu acil toplantı yapacak!

Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş - Çaykur Rizespor karşılaşmasının net saat ve tarihi merakla beklenirken, Beşiktaş’ın Boluspor Kulübü ile anlaşmasının ardından İl Güvenlik Kurulu’nun yarın acil toplantı yapacağı öğrenildi.

Kaynak: Bolspor

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.