VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LÖSEMİLİ YAVRULARIMIZA MORAL VERDİLER...

15 Ocak 2015

Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ve yönetim kurulu üyeleri, Abant İzzet Baysal Eğitim ve ...

Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ve yönetim kurulu üyeleri, Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde lösemi tedavisi gören 3 çocuğu ziyaret ederek Fenerbahçe forması ve hediyeler verdiler.

 Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin onkoloji servisinde lösemi tedavisi gören 11 yaşındaki İlim Akyar, 10 yaşındaki İhsan Baran Yağız ve 8 yaşındaki Ömer Ensar Düğen’i ziyaret eden Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu, yönetim kurulu üyeleri Tuna Aydın ve Murat Acar, 3 çocuğa isimlerini yazılı olduğu Fenerbahçe forması hediye ettiler.

“MORAL VERMEK İÇİN GELDİK”

 Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu, “Zor ve yorucu bir tedavi sürecini bu küçücük bedenleriyle karşılamaya çalışan minik kardeşlerimize madden ve manen yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Buradaki hekimler ve diğer sağlık personeli zaten ellerinden gelenin en iyisini yapıyor ama onların iyileşebilmeleri için moral desteğinin de çok önemli olduğunu biliyoruz. Küçük kardeşlerimize moral vermek için buradayız. İnşallah daha sağlıklı mutlu günlerde onları aramızda görürüz. Elimizden gelen ne varsa yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istedik” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.