VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'YA SALI GÜNÜ YOĞUN KAR YAĞIŞI GELİYOR

9 Şubat 2015

Meteoroloji yetkililerinin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, 10 Şubat Salı günü için Bolu’nun aralarında olduğu 20 ...

Meteoroloji yetkililerinin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, 10 Şubat Salı günü için Bolu’nun aralarında olduğu 20 ilde kar yağışı alarmı verince okulların yarın tatil olma ihtimali gündeme geldi.

 İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Kocaeli , Sakarya , Bilecik , Eskişehir , Kütahya Afyon , Uşak , Manisa , Bursa , Balıkesir ve Çanakkale ile Bolu , Düzce , Zonguldak , Bartın , Kastamonu , Karabük , Isparta ve Erzincan 'da yoğun kar yağışı bekleniyor. Son hava durumu raporu doğrultusunda bu illerde yarın yani 10 Şubat salı günü okulların tatil olma ihtimali bulunuyor. Kar tatili kararlarını İstanbul ve Bursa Valiliği başta olmak üzere illerin akşam ilerleyen saatlerde son durumu göre vermesi bekleniyor.

İSTANBUL VE ANKARA 'YI YARIN KAR VURACAK OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul ve Ankara için meteorolojiden gelen son hava durumu raporları yoğun kar yağışı veriyor. Ankara 'da kar yağışı bugünden itibaren etkili olmaya başladı. Ankara valiliği bugün için kar tatili kararı almadı ancak yarın yoğunluğunu artıracak olan yağışa göre okulların tatil olma ihtimali bulunuyor. İstanbul 'da ise kar yağışı 10 Şubat salı günü yoğun şekilde görülecek. Yarın İstanbul için kar alarmı verilmesiyle birlikte gözler Valiliğe döndü. Yarın yani 10 Şubat salı günü için okulların tatil olma ihtimali bulunuyor. Kar tatili için son karar akşam ilerleyen saatlerde verilecek.

KAR TATİLİ KARARI ALAN İLLER

Eğitim haftasının ikinci yarıyıla başladığı ilk günde 2 ilin valiliğinden kar tatili haberi geldi. Bugün Erzurum ve Kars 'ın bazı ilçelerin de okullar tatil edildi. Yarınki duruma göre okullar için alınan kar tatili kararının uzama ihtimali bulunuyor.

1 yorum yapılmış
  • musa melih
    9 Şubat 2015 • 13:00
    sayın valimiz ben boludan sesleniyorum lütfen tatil edin okulları çok zor okula gitmek lütfen bu gün nerdeyse okula giderken bacağımı kırıodum lütfen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.