VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKİYE ÖZGECAN'A AĞLARKEN İKİNCİ ŞOK OLAY...

19 Şubat 2015

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 12 yaşındaki kız öğrenciyi otomobiline darp ederek zorla bindirip tecavüz etmek üzereyken ...

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 12 yaşındaki kız öğrenciyi otomobiline darp ederek zorla bindirip tecavüz etmek üzereyken yakalanan şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle'deki okula gitmek için sabah evden çıkan D. Ö. (12) isimli kız öğrenciyi A.Ş. (19) adlı kişi otomobil ile takip etmeye başladı. İddiaya göre, sokağa giren D.Ö'yü durduran A.Ş., "Ben senin aileni ve babanı tanıyorum. Seni okuluna bırakayım" dedi. A.Ş. teklifini kabul etmeyen ortaokul öğrencisi D.Ö'yü zorla aracına bindirip, darp etti. Camları kapalı minibüste küçük kızı jiletle yaralayan şahsı gören bir vatandaş polise haber verdi.  İhbar üzerine harekete geçen ekipler, camları kapalı minibüsü aynı cadde üzerinde park halinde buldu. Kapıyı açan polisler, A.Ş.’yi kıza tecavüz etmeye çalışırken yakaladı

AMCA BENİ KURTARIN”

Küçük kız, kapıyı açan polisten "Amca beni kurtarın" diye ağlayarak panik halinde yardım isterken, A.Ş. gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen A.Ş çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TEDAVİ EDİLİYOR

Emniyet’teki ifadesinde A.Ş.’nin daha önce kendisine arkadaşlık teklifi ettiğini ancak kabul etmediğini belirten kızın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından psikolojik tedavisine başlandığı ve bu nedenle de bir süre okuluna gidemeyeceği belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.