VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHAMMED BAKİ EĞMEZ YARDIM BEKLİYOR...

26 Şubat 2015

  Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU 2 aylıkken kemik erimesi teşhisi konulan 2,5 yaşındaki Muhammed Baki Eğmez’in ailesi çocuklarını ...

Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU

2 aylıkken kemik erimesi teşhisi konulan 2,5 yaşındaki Muhammed Baki Eğmez’in ailesi çocuklarını tedavi ettirebilmek için yardım bekliyor. Küçük Muhammed’in babası Uğur Eğmez, her ay İtalya’dan 6 bin 300 euro değerinde ilaçlar aldığını belirterek, “Bu yükü kaldıracak gücümüz yok, büyüklerimiz bize yardım eli uzatsınlar” dedi. Çaresiz anne baba Bolu'da kapı kapı gezerek evlatları için yardım toplamaya çalışıyor.

 Kastamonu’ya bağlı Araç ilçesinin Yeşilova köyünde yaşayan Uğur-Esra Eğmez çiftinin 2,5 yaşındaki çocukları Muhammed, doğumundan bu yana kemik erimesiyle savaşıyor. Henüz 2 aylıkken kemik erimesi teşhisi konulan Muhammed Baki Eğmez’in tedavisi için kullanılan bir iğnenin 750 Euro olduğunu söyleyen Baba Eğmez, “Oğlumuz günden güne eriyor. Doğduğundan beri bu hastalıkla savaşıyor. Tedavisi için gereken ilaçların maliyeti ayda 6 bin 300 Euro tutuyor. Bunu karşılayacak gücümüz yok. Büyüklerimizden ve devletimizden yardım bekliyoruz” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • emine arabacıoğlu
    25 Şubat 2015 • 13:00
    bana bu ailenin telefonunu mesaj atabilirmisiniz
  • yuksel14
    26 Şubat 2015 • 13:00
    ALLAH acil şifalar versin.para babaları yardım etsin...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.