VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU SÖZLER BÜYÜKLERE ÖRNEK OLSUN...

20 Mart 2015

CHP Bolu Millletvekili aday adayı Burak Cop, parti içindeki büyüklerine örnek olması gereken bir açıklama ...

CHP Bolu Millletvekili aday adayı Burak Cop, parti içindeki büyüklerine örnek olması gereken bir açıklama yaptı. Cop, “İnanıyorum ki 7 aday adayımızdan hiçbiri bir diğerini yıpratmak için etik dışı söyleme, eyleme başvurmayacaktır” dedi.

“BİRBİRİMİZİ KIRIP DÖKMEMELİYİZ”

Hakkında çıkartılan yıpratma amaçlı söylentilerden ve internette yer alan çarpıtma dolu yazılardan büyük üzüntü duyduğunu belirten Burak Cop, “Eleştiri demokrasilerde hak ve görevdir. Ancak hem uluorta kullanılan bazı ifadeleri, hem de “algı yaratma” amaçlı çarpıtmaları üzüntüyle karşıladım. Parti içi siyasi rekabet böyle olmamalı. Hepimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için, CHP’yi Bolu’da birinci parti yapmak için uğraşmalıyız. Bunu yaparken de birbirimizi kırıp dökmemeliyiz” diye konuştu. 

 “CHP’ye resmen üye olmadan önce farklı mecralarda neler yazıp söylediğimi merak edenler internete başvurabilirler” diyen Cop, sözlerini şöyle sürdürdü:

“SOSYALİST SİYASETTEN GELİYOR OLMAK BENİM AÇIMDAN UTANILACAK BİRŞEY DEĞİL”

“Başka bir partiden ayrılıp CHP’de siyaset yapan ilk insan ben değilim. Söz gelimi benim dışımdaki aday adaylarından bildiğim kadarıyla en az ikisi geçmişte başka partilere üyeydi. Sosyalist siyasetten geliyor olmak da benim açımdan utanılacak bir durum değil, olsa olsa övünülecek bir şeydir. Devrimci siyasetten gelmeyi eleştiri konusu yapanlar CHP’nin tüm Türkiye’deki sosyalist kökenli on binlerce üyesine haksızlık ederler. Kaldı ki partimizin milletvekilleri arasında halen İlhan Cihaner gibi, Oğuz Oyan gibi sosyalist kimliğini saklamayan saygın isimler de bulunmaktadır”.

 “DOST ACI SÖYLER”

“Bizler CHP’yi geçmişte eleştirdiğimizde bunu hep “dost acı söyler” kabilinden, CHP’nin daha sol bir çizgide siyaset yapması gerektiğini savunarak, CHP’yi yıpratmamaya çalışarak, onu sakınarak yaptık. Geçen yılki yerel seçimden sonra da elimi taşın altına koymaya, dışarıdan eleştirmek yerine içeride mücadele etmeye karar verdim. Doğru olanı yaptığıma inancım aradan geçen zamanda güçlendi, bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim”

“BABALARIMIZ YAŞINDAKİ İNSANLARDAN ÖĞRENECEĞİMİZ ÇOK ŞEY VAR”

Burak Cop’un, partili büyüklerine de bir mesajı var:  

Bizim gibi genç siyasetçilerin babalarımız yaşındaki insanlardan öğreneceği çok şey var. Partimizin bu kıdemli üyelerinin olgunluklarıyla, ağırbaşlılıklarıyla, sevecenlikleriyle bize yol göstermesi gerekir. Siyasetin “çocukluk hastalığı” kabilinden marazlarının normalde gençlerden gelmesi, kıdemlilerin ise onları hoş görmesi beklenir”.

“DENGELERİ BOZMAYA DEĞİL, DENGE KURMAYA GELİYORUZ”

 “Aday adaylığımdan, yürüttüğüm kampanyadan, parti üyelerinde oluşan genel kanaatten tedirginlik duyması gerekenler yalnızca ve yalnızca AKP’lilerdir. Hepimizin ortak amacı CHP’yi Bolu’da birinci sıraya getirmek olmalı. Ön seçim kampanya sürecinin dostlukla, barışçıl biçimde, dayanışmacı bir rekabetle sürmesi en temel dileğim. Ve bunun için kendi payıma düşeni yapmaya devam edeceğim. Tedirginlik değil umut yaratmaya geliyoruz. Dengeleri bozmaya değil, denge kurmaya geliyoruz. Hep beraber CHP’yi Bolu’nun lider partisi yapacağız.”

1 yorum yapılmış
  • giyasettin tıklayan
    20 Mart 2015 • 14:00
    Sosyal demokrat burak konuşacak siz de tanjuyu yipratacaksiniz öyle mi? Bırakın bu işleri. Bırakın demişken, buragi Akpınar mahallesinde bırakın evine dönemez. Hem zaten nerde ki evi?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.