VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

4 STK'DAN TERÖRE ORTAK TEPKİ

2 Nisan 2015

Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın Çağlayan Adliyesi’nde teröristler tarafından şehit edilmesinin yankıları devam ederken, MÜSİAD, Memur-Sen, ...

Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın Çağlayan Adliyesi’nde teröristler tarafından şehit edilmesinin yankıları devam ederken, MÜSİAD, Memur-Sen, İHH ve İlim Yayma Cemiyeti Bolu Şubesi tarafından yapılan basın açıklamasında teröre ve teröristlere tepki gösterildi.  

“TERÖRÜN İDEOLOJİSİ, DİNİ, MİLLİYETİ, İYİSİ, KÖTÜSÜ OLMAZ”

MÜSİAD Bolu Şubesi Başkanı Eyüp Uzun, “Yapılan bu haince saldırı, Türkiye Cumhuriyetinin Birlik ve Beraberliğinin bozulmasına, Bağımsız Yargıya müdahale amacı taşımaktadır. Son olay bir kez daha gösterdi ki, terörün, ideolojisi, dini, milliyeti, iyisi, kötüsü olmaz. Teröre hep birlikte karşı çıkılmalıdır. Bu haince olayın arkasında olanların, destek verenlerin de en kısa sürede yüce adalet karşısına çıkarılacaklarına olan inancımız tamdır” dedi.  

“TERÖRİSTLER VAHŞİ YÜZLERİNİ GÖSTERDİ”

Memur-Sen Bolu İl Temsilcisi Ahmet Koçak, “Geçtiğimiz gün Çağlayan Adliyesi'nde iki terörist gezi olaylarında hayatını kaybeden Berkin Elvan ile ilgili soruşturmayı bahane ederek savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı şehit ettiler. Aslında bu kurşun bize yani milletimize sıkılmıştır. Eylem esnasında Berkin Elvan’ın sapanla taş atan fotoğrafım da duvara asan teröristler vahşi yüzlerini bir kez daha göstermiş oldular” şeklinde konuştu.

"ÇÜRÜK AĞAÇLA ÖZDEŞLEŞMİŞ TERÖRİST ZİHNİYET”

Bolu İnsan Hakları ve Hizmet Derneği (İHH) Başkanı Fethi Sarımsakçı, “Ağaç değerlidir, insan en önemli ve değerli varlıktır. Gezi denilen kargaşa ve kendini bilmezlikle başlayan olayın bir sonucu olan bu vahşeti şiddetle kınıyoruz. Ağaç için başladığı öne sürülen gezi, bugün insanın değerini anlayamamış çürük ağaçla özdeşleşmiş terörist zihniyetlerce bir fidanın canına mal oldu. Amaçları ülkeyi karıştırmak olan ve kendilerinden başka hiçbir canı önemsemeyen bu kokuşmuş zihniyet yok olmaya mahkûmdur. Ey teröristler, Uydurmalarınızın arkasına artık sığınamayacaksınız” dedi.

“TERÖR SALDIRISINI EN ŞİDDETLİ ŞEKİLDE KINIYORUZ”

İlim Yayma Cemiyeti Bolu Şubesi Başkanı Nezih Aşık ise, “Bizler, sivil toplum kuruluşları olarak, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde 155 şubesi 64 yıllık geçmişi olan, ilim yayma cemiyeti Bolu şubesi olarak, bu kadim geçmişinde bünyesinde birçok devlet ve ilim adamı yetiştiren cemiyetimiz, kıymetli savcımız Mehmet Selim Kiraz’a yapılan bu menfur terör saldırısını en şiddetli şekilde kınamaktadır. Bundan sonra böyle olayların olmaması ümidiyle, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.