MÜDÜRDEN HERKES ÖRNEK DAVRANIŞ

Kıbrıscık’ta, köpeklerden kaçarken derede ayağını kıran geyiğin imdadına Kıbrıscık Tarım İlçe Müdürü Adnan Ömeroğlu yetişti.

MÜDÜRDEN HERKES ÖRNEK DAVRANIŞ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Kıbrıscık’ta, köpeklerden kaçarken derede ayağını kıran geyiğin imdadına Kıbrıscık Tarım İlçe Müdürü Adnan Ömeroğlu yetişti. Ömeroğlu, yaralı geyiğe uyuşturucu iğne yaparak dereden çıkardı.  

Edinilen bilgiye göre, olay Kıbrıscık’da bulunan Cuma Deresi’nde meydana geldi. Av köpeklerinin saldırısına uğrayan bir geyik kaçmak isterken ayağını kırdı. Dere yatağında mahsur kalan geyiği gören bal üreticisi Abdullah Baba, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Kıbrıscık Belediyesi yetkililerini arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, dere yatağındaki köpekleri uzaklaştırdıktan sonra yaralı geyiğe müdahale etti. İlçe Tarım Müdürü Adnan Ömeroğlu tarafından uyuşturucu iğne yapılarak dereden çıkartılan geyik tedavisi yapılmak üzere İlçe Tarım Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kaynak: www.bolupostası.com

1 yorum yapılmış

  • soner ömeroğlu (11 yıl önce)
    şüphesiz bir insanın görevi üzerine aldığı yükümlülükleri layıkıyla yerine getirmektir. Adnan Bey her zaman ki gibi üzerine düşen görevi yerine getirmiş.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.