VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AYDIN'DAN COP'A SERT SÖZLER...

17 Nisan 2015

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, CHP üçüncü sıra milletvekili adayı Burak Cop hakkında çok ...

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, CHP üçüncü sıra milletvekili adayı Burak Cop hakkında çok sert açıklamalarda bulundu. Aydın, açıklamasında; “Hangi amaçlar ve neden ilimize geldiği belli olmayan CHP’nin Milletvekili adayı Burak Cop, Bolu’ya geliş amacının ipuçlarını veren bir açıklamada bulunmuştur. Yerel basında yer alan açıklamada CHP Milletvekili adayı Burak Cop, yüreği vatan ve millet aşkıyla yanan ülkücü öğrencilerimize karşı faşist ve kalleş ifadelerini kullanarak provokatörlüğe soyunmuştur” dedi.

 

Aydın sert açıklamasını şöyle sürdürdü;  

Geçtiğimiz günlerde tek amacı üniversite eğitimini alıp vatana ve millete hayırlı bir insan olmak olan iki ülkücü öğrencilerimize karşı PKK sempatizanları tarafından bir saldırı gerçekleşmişti. Bunun ertesinde arkadaşlarının acısını yaşayan bazı öğrencilerimizle, olaya karışan PKK sempatizanlarıyla bankalar önünde yeni bir tartışma yaşanmıştır. Bizler yaşanan bu olayların üzüntüsü içerisindeyken, hangi amaçlar ve neden ilimize geldiği belli olmayan CHP’nin Milletvekili adayı Burak Cop, Bolu’ya geliş amacının ipuçlarını veren bir açıklamada bulunmuştur. Yerel basında yer alan açıklamada CHP Milletvekili adayı Burak Cop, yüreği vatan ve millet aşkıyla yanan ülkücü öğrencilerimize karşı faşist ve kalleş ifadelerini kullanarak provokatörlüğe soyunmuştur.

Terörist başına lider diyen ve PKK’nın siyasi partisi oy toplayan şahıs ilimizin huzurunu bozma çabalarına asla müsaade edilmeyecektir.

Sözlerine devam eden İl Başkanı Mehmet Aydın, Daha önce üyesi olduğu ÖDP’de siyaset yaparken sadece 1 yıl önce terörist başına lider diyen ve PKK’nın siyasi uzantısı HDP için oy isteyen bu şahsın ilimizin huzurunu bozma çabalarına asla müsaade edilmeyecektir. Huzurun başkenti olan Bolu’da hangi siyasi görüşte olursa olsun insanlarımız huzur içerisinde yaşamaktadır ve bugüne kadar asla bu tür provokasyonlara müsaade etmemiştir. Bu CHP Milletvekili belli ki birileri tarafından 7 Haziran seçimleri öncesi ilimizin huzurunu bozmak için Bolu’ya gönderilmiş ve CHP’den Milletvekili adayı yapılmıştır. Bu arkadaş şunu çok iyi bilmelidir ki, yüreğinde vatan, bayrak ve millet aşkından başka hiçbir şey olmayan ülkücü gençlerimizin kitabında ne faşistlik nede kalleşlik olmaz. Burak Cop bu kelimelerin karşılığını arıyorsa sempatizanı olduğu PKK terör örgütüne ve onun siyasi uzantısı olan HDP’ye baksın. Belli ki, Burak Cop, bu yapının en iyi ve tek yaptığı iş olan provokatörlüğü çok güzel öğrenmiş. Ama bizler, bu ilin huzurunun ve güvenliğinin teminatı olan ülkücü gençlerle birlikte bu provokatörlere müsaade etmeyeceğiz. 7 Haziran seçimleri öncesi hiç kimse bu tür oyunlarla Milliyetçi Hareket Partisinin yükselişinin önüne geçemeyecektir.

1 yorum yapılmış
  • duru
    17 Nisan 2015 • 11:00
    Bu Adamı ilimize kim gönderdi acaba CHP de ne işi var bunun bu Adam aslen nereli kimler oy verdi buna adamın içi başka dişi başka demekki bu adam CHP eden aday olup ta HDP yemi çalışıyor kim bu Erdoğan mı gönderdi bunu acaba
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.