VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AVRUPA'DA MUSTAFA COP RÜZGARI...

19 Nisan 2015

Avrupa Birliği Projesi kapsamında Almanya’nın Hannover kentinde bulunan Bolulu gazeteciler, her ne kadar Avrupa’ya uyum ...

Avrupa Birliği Projesi kapsamında Almanya’nın Hannover kentinde bulunan Bolulu gazeteciler, her ne kadar Avrupa’ya uyum konusunda sıkıntı yaşasalar da, bazan da onlara örnek olacak davranışlarla dikkat çekiyorlar. Uluslararası Hannover Maratonu'nda yere düşmek üzere olan sporcunun koşarak koluna giren Mustafa Cop seyircilerden büyük alkış alırken, Avrupa Birliği'ne de güzel bir insanlık dersi örneği vermiş oldu.

Pazar günü yapılan ve binlerce sporcunun katıldığı ve binlerce kişinin de izlediği Uluslar arası Hannover Maratonu koşulduğu sırada sporculardan birisi aniden fenalaşarak yere yığılmak üzere iken Bolulu Gazeteci Mustafa Cop anında olay yerinde biterek imdadına yetişti. Maratonun son metrelerine doğru orta yaşlı bir sporcunun sendelediğini ve yere yıkılmak üzere olduğunu gören Mustafa Cop, hemen sporcuların koştuğu alana girerek bütün Almanların bakışları arasında adamı ayakta yakaladı. Sporcunun koluna giren Cop yere düşmesine engel olarak kenara oturmasını sağladı. Bu yardımsever hareketiyle Almanlar’dan büyük alkış alan Mustafa Cop, Almanca bilmediği için kendisine özgü biçimde; “Muhabbetle…!” diyerek seyircileri selamladı.

1 yorum yapılmış
  • Semih cop
    19 Nisan 2015 • 11:00
    Davranışınla beni duygulandırdın amca oğlu ,tevazun ile yükselen insanlardansın . Selamlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.