VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EVLERE BEDAVA İNTERNET GELİYOR

22 Nisan 2015

Temelleri 175 yıl öncesine dayanan Türk Telekom, yeni yaşını dev bir projeyle kutluyor. Türk Telekom ...

Temelleri 175 yıl öncesine dayanan Türk Telekom, yeni yaşını dev bir projeyle kutluyor. Türk Telekom bugüne kadar evine internet bağlatmamış herkese 2 yıl interneti ücretsiz verecek.

Türkiye’nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, kuruluşunun 175. yılını, bedava internetle kutluyor. Ankara’da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı görkemli resepsiyonda Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkı sağlayacak dev bir proje açıkladı:

“Türk Telekom Grubu olarak ülkemiz için yatırımlarımıza bir yenisini daha ekliyor, evlerinde internet bulunmayan tüm vatandaşlarımızı ücretsiz internetle buluşturuyoruz. bugüne kadar evine internet bağlatmamış herkese iki yıl boyunca interneti ücretsiz sunuyoruz. 4 GB kotalı 4 Mbps hızındaki ücretsiz internet bağlantısı ile bu dijital uçurumu aşmak ve Türkiye’nin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyoruz.”

2023 hedefine destek

CEO Rami Aslan Türkiye’yi en son teknolojilerle donanmış, akıllı ve çığır açıcı bir dijital ortama dönüştürmeyi hedeflediklerini, 2015 yılı sonuna kadar Türkiye’ye 22 milyar TL yatırım yapmış olacaklarını belirtti.

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri, “2023 vizyonu için çıkılan yolculukta Türkiye halkı ve hükümetinin yanında olacağız” dedi. Hariri, törendeki konuşmasında şunları söyledi:

“Tam 10 yıl önce, Oger Telekom olarak Türk Telekom’un özelleştirme ihalesini kazandığımızda, Türkiye tarihindeki en prestijli ve en büyük özelleştirilmiş şirketi işletecek olmanın doğru bir karar olduğunu biliyordum. Türk Telekom, yaptığımız büyük yatırımlar sayesinde internet ve iletişim sektörüne liderlik ediyor. Türkiye’nin telekomünikasyon altyapısına yapılan toplam yatırımın yüzde 50’sinden fazlasına karşılık gelen bu yatırımlar, bu yılın sonunda 22 milyar TL’ye ulaşacak. Ben, Türkiye’ye duyduğu sevgi ve saygıyla ünlü bir ailenin üyesiyim. Bugün, Hariri ailesi olarak, Türkiye’de yatırım yapma ve büyüme hayallerimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Stratejik konumu, güçlü ve büyüyen ekonomisi, genç ve dinamik nüfusu ile Türkiye’yi çok daha başarılı ve parlak bir geleceğin beklediğine şüphem yok. Türk Telekom ve Oger Telecom aileleri olarak Türkiye halkının ve hükümetinin hep yanında olacak ve 2023 vizyonu ile çıkılan bu yolculukta istikrarlı bir şekilde birlikte yürüyeceğiz.”

Türkiye’nin telekom adımları

- İlk telefon görüşmesi: 1909 İstanbul

- İlk şehirlerarası telefon görüşmesi: 1929 Ankara - İstanbul

- İlk uluslararası telefon görüşmesi: 1976 Antalya Catania

- İlk ankesörlü telefon: 1982 Ankara

- İlk mobil telefon: 1986 Ankara & İstanbul

- İlk kablo TV servisi: 1988 Ankara

- İlk GSM servisi: 1994 Ankara & İstanbul & İzmir

- İlk 3G servisi: 2009

- İlk akıllı şehir: 2015 karaman

1 yorum yapılmış
  • Mehnet
    3 Ocak 2019 • 06:32
    Bedava internet paketi lazım bana ihtiyacımız var
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.