ZORLU SINAV SONRASI TATİL MÜJDESİ

2015 TEOG Sınavı 29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Cuma gününün de 1 Mayıs’a gelmesi nedeniyle okullar ...

ZORLU SINAV SONRASI TATİL MÜJDESİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

2015 TEOG Sınavı 29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Cuma gününün de 1 Mayıs’a gelmesi nedeniyle okullar 5 gün tatil olacak.

8. sınıf öğrenciler için TEOG sınavlarının 2. oturumu 29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Sadece 8. Sınıf öğrencilerinin gireceği sınavlarda diğer öğrenciler eğitime ara verecek. 2 günlük sınavın ardından gelen 1 Mayıs’ın resmi tatil olması ve haftasonuyla birleşmesi nedeniyle öğrenciler bu hafta 5 gün tatil yapacak.  

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.