VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLER ŞEHİT FIRAT'IN RESMİYLE YÜRÜDÜLER

4 Mayıs 2015

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde 3 Mayıs Dünya Türkçülük Günü kutlandı. Kutlamalara yüzlerce ülkücü öğrenci ve ...

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde 3 Mayıs Dünya Türkçülük Günü kutlandı. Kutlamalara yüzlerce ülkücü öğrenci ve vatandaş katılırken, üniversite etrafında yürüyüş yapılarak sloganlar atıldı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü’nde toplanan  Bolu Ülkü Ocakları ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türk Dünyası Topluluğu üyeleri ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla okul etrafında sloganlar atarak yürüyüş yaptı.  Üniversite etrafında yürüyerek “ Ne Mutlu Türk’üm diyene”,  “ Bozkurtlar burada çakallar nerede”  ve “ Ferman Başbuğ’un fakülteler bizimdir “ sloganları atan grup daha sonra aktivite merkezi önünde toplanarak basın açıklaması yaptı.

 "TÜRKÇÜ FİKRİYATIN TAKİPÇİLERİYİZ"

Grup adına konuşan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türk Dünyası Topluluğu Başkanı Furkan Şahin,  Türkçü fikriyatın temsilcileri ve takipçileri olduklarını belirterek,          "Baskıdan işkenceden tabuluktan Atsızların Togan’ların Türkkan’ların Alparslan’ların şahsiyetinde alnının akıyla çıkan Türkçülük fikri yine bugünde o kutlu yol göstericilerinin izinden gidenlerce aynı tehditlere göğüs germeye hazırdır. Ve bu uğurda her türlü fedakârlık göstererek zafere yürüyeceğine inancı ise tamdır. Bizler geçmişte olduğu gibi bugün de Türkçü fikriyatın temsilcileri ve takipçileriyiz. Bunun sonunda türlü türlü sıkıntılar heba olan hayatlar, baskılar işkenceler, tabuluklar olsa da bu mukaddes fikir muzaffer olacaktır. Kampüsler üniversiteler bizimle şekillenecek güneş bayrak gök çadırımız olacaktır, şayet bir gün yaptıklarımız yargılanacak olursa son sözümüzde ilk sözümüz gibi 'Türk Irkı Sağolsun' olacaktır” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.