VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PARA İÇİN YAŞLI ADAMA İŞKENCE YAPTILAR

17 Mayıs 2015

Bolu’da kimliği belirlenemeyen 3 kişi, 83 yaşındaki yaşlı adamın evine zorla girip parasını almak için ...

Bolu’da kimliği belirlenemeyen 3 kişi, 83 yaşındaki yaşlı adamın evine zorla girip parasını almak için işkence yaptı. Şahıslar evde para bulamazken, olay yerinde kaçtılar. Yalnız yaşayan yaşlı adam kan revan içinde evde bulunurken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Sağlık Mahallesi’ndeki evinde tek başına yaşayan 83 yaşındaki Gazi Karataş, gece yarısı odun almak için evinden dışarı çıktı. Sobayı yakmak için odunluktan aldığı odunlarla birlikte evine gireceği sırada sırtına bıçak dayayan üç kişi yaşlı adamı zorla içeriye sokarak kapıyı kapattı. Yaşlı adamın ifadesine göre 2 saat boyunca kendisine işkence eden 3 kişi “ Senin çok paran varmış, paralarının yerini söyle” diyerek yaşlı adama işkence etti.

“KOMŞULARI KAN REVAN İÇİNDE BULDU”

Yaşlı adamın o gün evden çıkmamasından şüphelenen komşuları, yakın akrabalarına haber verirken, eve gelen akrabaları açık bırakılan mutfak camından içeriye girerek, yaşlı adamı kan revan içerisinde titrerken buldular. Yaşlı adam hemen İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alınırken, Polis 3 kişinin bulunması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    17 Mayıs 2015 • 11:00
    hadi bakalım memleket iti sapuğu suriyelisi doldu..pislikler çoğaldı hükümet niye önüne geçmiyor..emniyet bile küstü işini yapmıyor..bunu yapanlar bulunun en yüksek cezayı almalılar...kimsesiz ihtiyar.muhtaçlar..dullara hükümet daha cok koruma altına almalı ve sahip çıkmalı..bundan sonra gelecek hükümetten bunları bekliyoruz.....korkuyla..bankaya-gezmeye-dolaşmaya gitmek istemiyoruz..bazı parklarda bile korkuyla duruyor zavallı yaşlılar-dullar bile.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.