VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHARREM İNCE'DEN ÖZCAN'A DESTEK

17 Mayıs 2015

HABER: Ufuk ÇİLESİZOĞLU CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, milletvekili adaylarına destek olmak için geldiği Bolu’da İzzet ...

HABER: Ufuk ÇİLESİZOĞLU

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, milletvekili adaylarına destek olmak için geldiği Bolu’da İzzet Baysal heykeli önünde halka seslenirken, her miting sonrasında tartışılan “Mitingde kaç kişi vardı?” polemiği yeniden başladı. CHP’lilere göre rakam 2 bine ulaşırken, polis birimleri tarafından miting meydanında polisler, gazeteciler de dahil toplam bin kişinin olduğu yönünde rapor tutuldu.

‘Cesur Yürek Bolu’ya geliyor’ sloganıyla kentimize gelen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, seçim otobüsünün üzerinde milletvekili adayları Tanju Özcan, Yusuf Renkli ve Burak Cop ile birlikte çıktı. İzzet Baysal heykelinin önüne kurulan seçim otobüsünden halka seslenen Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümete sert eleştirilerde bulundu. İnce, “Bu seçimde bir tarafta yoksullar var, bir tarafta saraylılar var. Yoksullarla saraylıların seçimi bu. İkinci olarak ayakkabı kutularına dolar dolduranlarla, ayda 949 lira asgari ücretle geçinenlerin seçimi. Bu seçim oğluna gemi alanlarla, oğluna et yediremeyenlerin seçimi. Bu seçim kendi mitinglerine ücretsiz metro çalıştırıp, 1 Mayıs'ta metroyu yasaklayanların seçimi. Bu seçim kaçak sarayda kilosu 4 bin liradan beyaz çay içenlerle, ucuz ekmek kuyruğuna girenlerin seçimi. Bu seçim cumhuriyetçiler ve Atatürkçülerle, cumhuriyet düşmanlarının seçimi" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I ELEŞTİRDİ

Muharrem İnce seçim meydanlarında Kuran'ın gösterilmesine tepki göstererek, “Seçim meydanlarında yalan, dolan, iftira var. Seçim meydanlarında hakaret ve iddia var, siyaset var, her şey var. Kutsal kitabın ne işi olur seçim meydanlarında. Eline Kuran'ı alıp gelmişsin. Eline Kuran alman için abdestli olman lazım. Eminim ki abdestlidir. Ona bir soru soracağım o zaman; Elini Kuran'ın üzerine koyup şu yemini edebilir misin? 'O ses kaydı bana ait değil. Bilo ile yaptığım konuşma montaj. O sesler bana ait değil. Ben paraları sıfırla demedim' diye Kuran'ın üzerine yemin edebilir mi? Ederse çarpılır” dedi.

 MİTİNGDE KAÇ KİŞİ VARDI TARTIŞMASI

Muharrem İnce’nin mitinginde kaç kişi olduğu tartışmaları başladı. CHP’liler mitingde 2 bin kişinin olduğunu savunurken, polis birimleri, gazeteciler ve polisler de dahil olmak üzere kayıtlara bin kişi olarak geçti.

3 yorum yapılmış
  • bolulu1965
    16 Mayıs 2015 • 11:00
    POLİS BİRİMLERİNİN DEDİĞİ DOĞRUDUR BİN KİŞİ BİLE YOKTUR
  • bk
    16 Mayıs 2015 • 11:00
    ne önemi varki kaç kişinin olduğunun bizler orada değildik ama oyumuz tabiiki chp ye
  • bolulu
    16 Mayıs 2015 • 11:00
    haber yapacak başka bir şey bulamadın herhalde. Kuru kalabalık olacağına bilinçli bu kadar kişi yeter sen kafanı çok yorma.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.