VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SÜMER MAHALLESİ'NDE DEHŞET SAATLERİ

7 Haziran 2015

Sümer Mahallesi Köknar Sokak’ta eniştesiyle tartışan kayınço, bir anda sinirlenerek cebinden çıkarttığı bıçakla eniştesini defalarca ...

Sümer Mahallesi Köknar Sokak’ta eniştesiyle tartışan kayınço, bir anda sinirlenerek cebinden çıkarttığı bıçakla eniştesini defalarca bıçakladı. Enişte yaşam mücadelesini kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, olay saat 20.30’da meydana geldi. Bülent Özmen isimli şahıs, evinde oturan ablasının eşi Yaman Çal’ı telefonla arayarak dışarı çıkmasını istedi. Bir süre önce tartışan ve kavgalı oldukları ifade edilen enişte-kayınçonun tartışması alevlendi. Bülent Özmen, cebinden çıkarttığı bıçakla eniştesini defalarca bıçakladı. Kanlar içinde kalan Çal'ı gören eşi ve kayınvalidesi gözyaşları içinde kaldılar. Kayınvalide baygınlık geçirdi.

“UYUŞTURUCU İÇİYORDU”

Yaman Çal, Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Çal, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olaydan sonra Bülent Özmen gözaltına alındı. Adı öğrenilemeyen Yaman Çal’ın karısı ise, “Kardeşim benim mutluluğumu istemiyordu. Uyuşturucu içip bizi rahatsız ediyordu. Bıktım artık” dedi.

2 yorum yapılmış
  • melungeon14
    6 Haziran 2015 • 11:00
    yazık asın katili bu kadar canilikte olmaz..bu cinayetleri bu serserileri durduracak hükümet ve ağır işkence ve cezalar gelmeli artık ülke dahil boluda tekin değil herkes sanki ceza yokmuş gibi kavgaya cibayete tecavüze meyilli..dışarlara çıkmak fazla gezmek cok sakoncalı..her tür indan mevcut..ne olacak önceki gibi ne polisten ne askerden korkmıyorlar.....yada cezaları hafif..bir kaç yıl...vuracan kırbacı vuracan copu...
  • ppskfhalkalistnbul
    16 Kasım 2015 • 04:29
    boylelerine asacaksn kim bilir kac cocugu vardı abimiz genc yasta hayata gozlrini yumdu ccc
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.