VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEL FELAKETİ KARAYOLUNU KAPATTI

13 Haziran 2015

Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU Zonguldak-Mengen karayolunun Eskiçağ mevkinde yoğun yağmur yağışı nedeniyle taşan dere Bolu istikametine ...

Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU

Zonguldak-Mengen karayolunun Eskiçağ mevkinde yoğun yağmur yağışı nedeniyle taşan dere Bolu istikametine ulaşımı kapattı. Ulaşımın sabaha kadar kapalı kalacağı ifade edildi. Geçtiğimiz yıl da aynı bölgede sel felaketi yaşanmış içinde 42 yolcunun bulunduğu yolcu otobüsü sel sularına kapılmıştı.  

Edinilen bilgiye göre, yoğun yağmur yağışı nedeniyle Zonguldak-Mengen karayolunun Eskiçağa mevkiinde derenin taşması sonrasında karayolunu su kapladı. Karayolunun Bolu istikameti ulaşıma tamamen kapandı. İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler karayolunu ulaşım açmak için uzun süre uğraş verdiler. Dağdan gelen selin önüne geçilemezken, bölgede yaşayan çok sayıda vatandaş evlerinden tahliye edildi. Ulaşımın Bolu istikametine sabah saatlerine kadar kapalı kalması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl aynı bölgede sel felaketi yaşanmış, çok sayıda evde su baskını yaşanmıştı. Sel felaketi sırasında yoldan geçen yolcu otobüsü sel sularına kapılarak geri geri giderken ekipleri tarafından durdurulmuş ve yolcular itfaiye aracının merdiveni ile kurtarılmıştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.