VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AMCASININ KIZINI TEKME TOKAT DÖVDÜ

15 Haziran 2015

Bolu’da amcasının kızını göl kenarında arkadaşıyla birlikte araç içerisinde otururken gören şahıs çılgına döndü. Amcasının ...

Bolu’da amcasının kızını göl kenarında arkadaşıyla birlikte araç içerisinde otururken gören şahıs çılgına döndü. Amcasının kızını döverek otomobilin tüm camlarını kıran şahıs iki saat sonra hastanede gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saatlerinde Gölköy Mesire Alanı’nda meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte göl çevresinde tur atan C.T. amcasının kızının çalıştığı şirketin aracını gördü. Aracın yanına yaklaştığında kuzeni 35 yaşındaki H.E.T.’yi erkek arkadaşıyla otururken gören C.T. bir anda çılgına dönerek kuzeni H.E.T’ye ve arkadaşı T.Y.’ye saldırdı. Elindeki bira şişesiyle aracın camlarını kırdıktan sonra amcasının kızını döven C.T. olay yerinden kaçtı. H.E.T ve T.Y hemen jandarmaya haber vererek yardım istedi.

AFAD VE UMKE ÇALIŞMA YAPTI

Olay yerine gelen jandarma ekibi aracın üzerinde ve çevresinde çalışma yaptı. Araçtaki ve yerdeki kan izlerini gören jandarma ekipleri C.T.’nin kan kaybederek bayılabileceğini öngörerek İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. AFAD ve UMKE bir süre arama çalışması yaptıktan sonra olay yerinden ayrılırken, C.T. olaydan yaklaşık 2 saat sonra tedavi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne gitti. Bileğinde ve kolunda çok sayıda kesik tespit edilirken, C.T. tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

1 yorum yapılmış
  • ORHAN AYTUG
    20 Haziran 2015 • 11:00
    Arkadaşı denilen kişi Evli Eşi ve Çocuğu ile Piknik yaparken yine Hanımının arkadaşı olan H.E.T da yanlarına gelerek beraberce piknik yapmaya başlamışlar. Daha sonra Aşırı derecede alkol almış C.T ve 4 arkadaşı ile beraber piknik alanında arabayla gezerken piknik yapan aileyi görmüşler C.T ve Alkollü arkadaşları H.E.T ve Aileye saldırmışlar darp yapmışlar yetmiyormuş gibi H.E.T nın aracının tüm camlarını C.T kırmış Elleri ve kollarını camları kırarken kestirmiş. Gerçek haber bu iken neden yanlış haber yapılıyor.Bu Tür haber doğru haberciliğe yakışmıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.