VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA KUZENE TECAVÜZ İDDİASI

23 Haziran 2015

Bolu Yukarı Soku Mahallesi’nde bir şahıs dayısının 3 kızına cinsel tacizde bulunduğu ve M.Y.’ye tecavüz ...

Bolu Yukarı Soku Mahallesi’nde bir şahıs dayısının 3 kızına cinsel tacizde bulunduğu ve M.Y.’ye tecavüz ettiği gerekçesiyle yargılanmaya başladı. Sanık M.S. iddiaları reddederken, anne E.Ç. eşinden boşandığını ve kızlarının babasının yanında kaldığını söyleyerek, kızının bir gün gelip ağlayarak kendisine “Halamın oğlu bana tecavüz etti’ dediğini iddia etti.

Bolu’da Yukarı Soku Mahallesi’nde halasının oğlu tarafından cinsel tacize uğradığını iddia eden 3 kız kardeş Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde şikayetçi oldu. Kızların anneleri E.Ç. eşinden boşandığını ve Mengen’de yaşadığını söyleyerek, kızlarının akrabaları M.S. tarafından taciz edildiğini, ortanca kızı M.Y.’nin de 7 ay önce tecavüze uğradığını iddia etti. 

 “YAKALAMAÇ OYNARKEN TACİZ ETMİŞ”

 Anne E.Ç. ifadesinde “Kızım bir gün bana gelip ayrı eve çıkmak istediğini söyledi. Sonra ağlamaya başladı. ‘Halamın oğlu bana tecavüz etti’ dedi. Kızıma bunun ağır bir suçlama olduğunu söyledim. Doğru mu söylüyorsun diye ısrarcı oldu. Doğru deyince Jandarmaya giderek şikayetçi oldum. Evli olan kızıma ve en küçük kızıma da ufak tefek tacizlerde bulunduğunu öğrendim. Şu an evli olan kızımla eski evde yakalamaç oynarken tacizde bulunmuş. Zorla öpmeye kalkışmış. Kendisinden şikayetçiyim” dedi.

 "85 YAŞINDAKİ BABAANNE TANIK"

 Duruşmaya 85 yaşındaki babaanne C.Y. de tanık olarak çağrıldı. Bastonuyla duruşma salonuna gelen C.Y., az işiten kulakları nedeniyle güçlükle ifade verebildi. Torunu M.Y.’nin, tecavüz olayına ilişkin kendisine hiçbir şey söylemediğini, kapılarının karşılıklı olmasına rağmen de herhangi bir ses, feryat duymadığını belirterek iddiaları reddetti. E.Ç.’nin şu an evli olan kızı M.Y de Sanık M.S.nin daha önceleri kendisine elle tacizde bulunduğunu söyleyerek, “Bu şekilde davranmak sanıkta takıntı gelmiş” dedi. Duruşma delillerin toplanması ve eksik evrakların tamamlanması için 30 Haziran 2015 tarihine ertelendi.

HABER : EBRU EYVAZOĞLU/BOLU EKSPRES GAZETESİ

1 yorum yapılmış
  • fahri daltaban
    23 Haziran 2015 • 11:00
    Zaten sized igrencsiniz farketmiyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.