VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALAN'DAN DÖRDİVAN BELEDİYESİ'NE SERT SÖZLER

25 Haziran 2015

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mahmut Alan, Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde yapılacak olan Milli Piyango çekilişine ...

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mahmut Alan, Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde yapılacak olan Milli Piyango çekilişine sert tepkilerde bulundu. Alan, çekiliş için bir de öneride bulunarak, “Diyanet İşleri Başkanı kurayı çeksin, müftü de topları tutsun hükümette Başbakan’da gelsin hediyeleri dağıtsın” diye konuştu.

BBP İl Başkanı Mahmut Alan’ın parti binasında yaptığı açıklamada, “Şu anda bahsedeceğimiz konu trajikomik mi desem sapıklık mı desem yani hepsini içinde barındıran haberle karşı karşıyayız. Biz Türkiye’de neleri görmedik ki. Kurban kesilerek genel ev açıldı Türkiye’de. Faize Allah bereket versin denildi Türkiye’de, Gazze’ye yardım toplama gecesinde dansözler oynatıldı Türkiye’de. Bu da burnumuzun dibinde olduğu için değinelim dedik. Ramazan ayında çekiliş faciası. Milli Piyango idaresinin düzenlemiş olduğu ve Belediye’nin de gelir elde edeceği bir çekiliş olacak. Ak Parti Belediyesi bu. Ben bunları anlatırken utanarak anlatıyorum. Haramı devlet eli ile oynatıldığı bir çekilişi normal zamanda insanlar bu bataklığa girmiş durumda bari Ramazanda tasavvuf müziği ve semazen gösterisinde çekiliş yapıldığını ilk defa Dörtdivan Belediyesi’nden görmüş ve öğrenmiş olacağız” dedi.

“BUNUN VEBALİNİ KİM ÖDEYECEK”

“Maalesef Belediye sitesinden de “TALİH KUŞU DÖRTDİVANDAN UÇACAK” başlığı adı altında bu haberi verdi. Şu anda da kaldırmışlar. Belediye Başkanı şöyle bir ifade kullanmış; ‘Böyle bir çekilişin ramazana denk gelmesi bizim için bir şanstır.’ Hangi kitapta hangi mezhepte böyle bir olayın Ramazanda oynatılması yani haramın Ramazanda birde kendiniz oynamıyorsunuz, oynatılmasına müsaade edip insanları da harama bulaştırıyorsunuz ve bunun büyük şans olduğunu söylüyorsunuz. Hangi kitapta yazıyor ben çok merak ediyorum. Belediye buradan gelir elde edip Belediye hizmetinde kullanacakmış. Yani Haramla helale gidilecek. Haramla helale hiçbir zaman gidilmez. Helalle helale gidilir, haram ile harama gidilir. Soruyorum Başkana sen ettiğin gelir ile orada bir su hizmeti verdin vereceksin mecbur. Oraya haram para ile döşettirdiğin borulara giden su ile abdest alacak. O insanların kabul olacak çünkü nereden geldiğini bilmiyorlar. Ama bunun vebalini sen nasıl ödeyeceksin, ödeyebilecek misin? Benimde arkadaşlara geliri daha yüksek elde etmeleri için bir önerim var. Bundan sonra ramazanda şöyle bir olayı yaparlarsa daha iyi gelir elde ederler. Mesela bu olaya sessiz kalınıyor çünkü. Sessiz kalan Diyanet İşleri Başkanını çağırsınlar. Diyanet İşleri Başkanı kurayı çeksin, müftü de topları tutsun hükümette Başbakan’da gelsin hediyeleri dağıtsın.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.