VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VİCDANSIZLIĞIN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ...

27 Haziran 2015

Bolunun merkeze bağlı Kırha Köyünde boynuna altı delik bir tencere geçirilen köpek, saatlerce yardım bekledi.

Bolunun merkeze bağlı Kırha Köyünde boynuna altı delik bir tencere geçirilen köpek, saatlerce yardım bekledi. Canı yanan hayvana yardım etmek isteyen köylüler çareyi Bolu Belediyesi hayvan barınağını aramakta buldular.

 Bolu’nun Kırha Köyünde boyuna geçirilen altı delik tencere nedeniyle canı yanan ve inleyen köpeğe yardım etmek isteyen köylüler ne yapacağını şaşırdı. Canı yandığı için yanına kimseyi yaklaştırmayan sahipsiz köpeğin feryatlarına daha fazla dayanamayan vatandaşlar, Bolu Belediyesi hayvan barınağını arayarak yardım istediler.

"BUNU YAPANI İNSANLIĞINDAN ŞÜPHE DUYARIM"

Canı yanan ve sürekli bağırarak yardım isteyen zavallı hayvanı bulan Kırha Köyü sakinlerinden Erol Yılmaz, “Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine bir insanın böyle vicdansızca hareket edebileceğine inanamıyorum. Bunu bir insan yapmış olamaz. Daha doğrusu bunu yapanın insanlığından şüphe duyarım. Saatlerdir ne yapacağımız şaşırdık, canı yandığı için yanına kimseyi yaklaştırmıyor. Bolu Belediyesi Hayvan barınağından profesyonel yardım talep ettik. Sağ olsunlar, mücavir alan dışında olmamıza rağmen, bir telefonumuzla geldiler. Böyle ulvi günlerde savunmasız bir hayvana böyle bir hareket yapılmasını kimseye yakıştıramıyoruz” dedi.

Kaynak: Sidar Avşar – Bolu Detay

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.