VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

34 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

2 Temmuz 2015

HABER: Ufuk ÇİLESİZOĞLU Bolu’da 3 kişi tarafından öldüresiye dövüldükten sonra ormanlık alana atılan Mevlüt Düdükçü, ...

HABER: Ufuk ÇİLESİZOĞLU

Bolu’da 3 kişi tarafından öldüresiye dövüldükten sonra ormanlık alana atılan Mevlüt Düdükçü, 34 gün sonra hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay 29 Mayıs tarihinde Bolu’nun Bakırlı Köyü’ne bağlı ormanlık alanda meydana geldi.  Serhan İ., Adnan A., ve Burak Ö., önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Mevlüt D. ile yolda karşılaştı. Mevlüt D’yi arabaya bindirerek ormanlık alana götüren üç kişi öldüresiye dövdükten sonra ormanlık alana bıraktı. Sabaha kadar ormanda başından aldığı darbelerin etkisiyle baygın halde kalan Mevlüt D.’yi yoldan geçen bir vatandaş buldu.

Mevlüt D. Sağlık ekipleri tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne kaldırılırken, Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturmanın ardından şüpheliler Serhan İ., Adnan A., ve Burak Ö.’yü gözaltına altı. Serhan İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 34 gündür Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştıma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altında tutulan Mevlüt D. öğle saatlerinde yaşamını yitirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.