MİNİSKER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mert Minisker ve Esra Minisker çiftinin kız bebekleri dünyaya geldi.

MİNİSKER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mert Minisker ve Esra Minisker çiftinin kız bebekleri dünyaya geldi. Bebeğe Bilge Gülay adı verildi.

Özel Çağsu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Emre Uysal’ın gerçekleştirdiği doğum sonrasında anne Esra Minisker’in ve minik bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Minisker çiftinin bebeklerine Bilge Gülay ismini verdiği öğrenildi.

Özgür Bolu ailesi olarak Minisker ailesine hayırlı olsun, minik Bilge Gülay Minisker’e de yaşı uzun olsun dileklerinde bulunuyoruz.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.