SÜRÜCÜLERE KIZAN ÇİFTÇİ YOLU KAPATTI

Bolu’da tarlada sulama yapan ve yoldan geçen araçların sulama yaptığı boruların üzerinden geçmesine sinirlenen çiftçi ...

SÜRÜCÜLERE KIZAN ÇİFTÇİ YOLU  KAPATTI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da tarlada sulama yapan ve yoldan geçen araçların sulama yaptığı boruların üzerinden geçmesine sinirlenen çiftçi traktörüyle yolu ulaşıma kapatınca polis şahsı gözaltına aldı.

 Edinilen bilgiye göre, olay Karaköy Mahallesi’nde meydana geldi. Şehir merkezine giden yolun kenarında patates tarlası bulunan Muharrem Güler isimli çiftçi, su sorularıyla sulama yaptığı esnada, yoldan geçen araçların boruların üzerinden geçerek kırdığı gerekçesiyle kızarak yolu kapattı. Traktörüyle yolu kapatan Muharrem Güler, olay yerine gelen polis ekipleriyle tartıştı. Polisler çiftçiye traktörü kaldırmasını istediler ancak çiftçi inat etti. Tartışma büyüyünce Muharrem Güler gözaltına alınarak karakola götürüldü.

 Muharrem Güler kendi savunarak, “Ben o patatesi mecbur sulayacağım. Sadece ben değil benim gibi kaç kişi sulama yapıyor. Herkes su borularının üzerinden geçiyor. Sonra bende araçlar geçmesin diye traktörümle yolu kapattım. Polislerde kaldır traktörü diyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım” dedi.

2 yorum yapılmış

  • Onur Balcı (10 yıl önce)
    boş yerden muhabbet açmışsınız belediyeye gidin yada imkanınız varsa Altı su borusunun geçebileceği bi rampa koyun araçlarda rampanın üstünden geçsin bu kadar basit
    0
    0
    Yanıtla
  • Köylü14 (10 yıl önce)
    Yol , bina , ticarethane yapa yapa köylüde ne toprak be mahsül bıraktınız bırakın adam sulasın tarlasını hiç mi alternatif yol yok bir de Adam'ı şikayet edip polis çağırmışlar vicdansızlar
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.