VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNEK HIRSIZI VURULARAK DURDURULDU

14 Temmuz 2015

Bolu’dan inek hırsızlığı yaparak kaçan hırsızlar Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde polisin ateş açması sonrasında durduruldu. Polis, ...

Bolu’dan inek hırsızlığı yaparak kaçan hırsızlar Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde polisin ateş açması sonrasında durduruldu. Polis, D-100’de barikat kurdu, hırsız vurularak yaralandı.

www.duzceninsesi.com.tr internet sitesinin haberine göre, Bolu’da çaldıkları inekleri bir minibüse bindirerek kaçan Ahmet B. isimli şahıs ve bir arkadaşı jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya devam etti. Bolu Dağı’nda da durdurulamayan şahıslar için  

BARİKAT KURULDU

Kaynaşlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Karaçalı'da bir tesis önünde yola barikat kurarak trafiği kesti. Polisinde dur ihtarına uymayan şahıslar polislerin üzerine aracı sürerek kaçmaya başlayınca minibüs ateş edilerek durduruldu. Olayda hırsızlık zanlısı Ahmet B. yaralandı.

SUÇ MAKİNESİ

Ahmet B.’nin değişik illerde 14 ayrı hırsızlık suçuna karıştığı ve asker kaçağı olduğu ifade edildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine güvenlik şeride ile çevrilirken, Düzce Olay Yeri Şube Müdürlüğü ekipleri delil çalışması yaptı. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.