VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GAZİ TURA VE ALAN'DAN MEDYAYA SİTEM

21 Temmuz 2015

Bolu’da Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Mahmut Alan ve Güneydoğu Gazisi Hakan Tura Adıyaman’da terör ...

Bolu’da Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Mahmut Alan ve Güneydoğu Gazisi Hakan Tura Adıyaman’da terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan askere medyada yeterince yer verilmediğini iddia ederek eylem yaptı. Alan, "Artık ayranımızı kabarmaya başladı" dedi. Gazi Tura ise, "Şehitler ölmez vatan bölünmez. Daha fazla konuşacak birşey yok" şeklinde konuştu.

 Suruç’ta meydana gelen bombalı saldırı sonrasında Adıyaman’da terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Onbaşı Müsellim Ünal’a haberlerde yeteri kadar yer verilmediğini iddia eden BBP Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada gazi olan Hakan Turan ile birlikte Kent Meydanı’nda eylem yaptı.

 "VATAN HAİNLERİNE İMKANLAR SUNULURKEN..."

BBP İl Başkanı Mahmut Alan, “Hiçbir insanın ölmesini hiçbir zaman istemeyiz. Çözüm süreci başladığından bu yana sürekli eylem var. İsimleri değişiyor sadece PKK oluyor IŞİD oluyor. İki örgüt düşünün ve Türkiye topraklarında resmen fantezi yapıyorlar. Biri patlatıyor, sonra diğeri patlatıyor. Böyle bir rezillik olamaz. Dün şehit savcımızın da olayına karışan grup gösteri yaparken patlatıldı. Bütün televizyon kanallarını açtığımızda neyi gördük. Kobani'ye gideceklermiş patlamış. Ama şehit haberimiz 5 dakika. Şehit oldu güle güle. Bu ülkede zaten şehidin ve gazinin değeri bu kadar. Vatan hainlerine devletin bütün imkanları sunulurken, gazilerin evlerine, protezlerine haciz konulmak üzere haciz gönderiliyor. Kobani'nin konuşulduğu kadar şehidimizin de konuşulması lazım. Artık bizim gerçekten ayranımız kabarmaya başladı" diye konuştu.

 "DAHA FAZLA KONUŞACAK BİRŞEY YOK"

 Gazi Hakan Tura ise,  Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde basın açıklaması yapan Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyesi 31 gencin canlı bomba tarafından yapılan patlamada hayatını kaybetmesi ve çok sayıda yaralı olması haberlerinin uzun şekilde haber bültenlerinde yer almasına rağmen Jandarma Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'ın Adıyaman’da şehit olmasıyla ilgili habere çok az yer verilmesine tepki gösterdi. Gazi Hakan Turan, “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Şehitler ölmez, vatan bölünmez, diyorum. Daha fazla konuşacak bir şey yok” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.