VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O KÖYE HERKES GİTTİ, KÜPÇÜ GİDEMEDİ!

6 Eylül 2015

Haber: Ebru AYDEMİR Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Taşkesti beldesine bağlı İğneciler Köyü’nde ...

Haber: Ebru AYDEMİR

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Taşkesti beldesine bağlı İğneciler Köyü’nde meydana gelen ve 8 evin yanarak kül olduğu yangın sonrasında Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, çok sayıda dernek köye giderek vatandaşların sıkıntılarını dinledi, erzak götürdü. AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise, köye gitmek yerine Gerede Panayırı’nın açılışına katıldı, diğer programlarını aksatmadı. 

Yangının olduğu gece ve ertesi gün mecliste çalışmaları nedeniyle Ankara’da bulunan AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Cuma günü Bolu’ya döndüler. Ercoşkun ayağının tozuyla AK Parti Bolu Milletvekili aday adayı Mehmet Emin Güz’le birlikte İğneciler Köyü’ne giderek vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Ercoşkun ardından Gerede’de Panayırı’nın açılışına katıldı.

AK Parti’nin diğer Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise, İğneciler Köyü’ne gitmedi. Çok sayıda siyasi ve dernek kuruluşu bölge halkının sıkıntılarını derman olabilmek için köye giderken, Fehmi Küpçü’nün Bolu’da olmasına rağmen neden gitmediği ise bir türlü anlaşılamadı.

1 yorum yapılmış
  • alisayar
    8 Mayıs 2018 • 03:47
    aman gitse ne yazar gitmese ne yazar. milletin karnı boş lafa tok
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.