POLİSTEN DOĞDER ALARMI

Teröre tepki yürüyüşünde önceki akşam camları kırılan DOĞDER'in olduğu sokakta polis kuş uçurtmadı. Dernek Başkanı ve bir grup derneğin önünde bekledi.

POLİSTEN DOĞDER ALARMI
Paylaş
A-A+ Paylaş

ÖZEL HABER: Ebru AYDEMİR

Çarşamba gecesi teröre tepki yürüyüşünde grubun arasındaki bazı kişiler DOĞDER ve bir işyerinin camlarını kırarken, Perşembe akşamı yapılan yürüyüşte polis dernek etrafından geniş güvenlik önlemleri aldı.

DERNEK BAŞKANI ORADAYDI

Taraftar gruplarının caddeden geçişi sırasında DOĞDER’in bulunduğu sokağa polis ekipleri tarafından giriş ve çıkışlar yasaklandı. Çevik kuvvet ekipleri sokağın girişinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Dernek Başkanı Müslüm Ögürce ve 15 kişilik bir grup derneğin önünden ayrılmadı. Dernek önünde bir grup vatandaşında oturması gözlerden kaçmadı. Teröre tepki gösteren taraftar grupları protestoların ardından sessizce dağıldılar.

POLİS BU SEFER ÖNLEM ALDI

Çarşamba gecesi gruplar yürürken, taşkınlığın yaşanacağı belliyken, polis ekiplerinin aldığı önlemler etkisiz kaldı. Polis bu sefer o sokağa giriş çıkışlarında kuş uçurtmadı

Haber Fotoğrafları
POLİSTEN DOĞDER ALARMI
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.