VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 14 EYLÜL PAZARTESİ

14 Eylül 2015

1- Tekke Işıklar Köyü halkından Hacer GÜNDOĞAR'ın eşi, Mehmet, Yunus, Zeliha ...

1- Tekke Işıklar Köyü halkından Hacer GÜNDOĞAR'ın eşi, Mehmet, Yunus, Zeliha ve Fatma GÜNDOĞAR'ın babası, Hüsmen KOÇ ve Fatma EKER'in kardeşi, Sabri, Onur, Sefa ve Burcu'nun dedesi; Mehmet GÜNDOĞAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tekke Işıklar Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Seben Alpağut Köyü halkından Mustafa ÖZBAĞ'ın eşi; Zeliha ÖZBAĞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze naamzından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Dörtdivan Kadılar Mahallesi halkından Sevim YILMAZ'ın eşi, Nazif YILMAZ'ın babası, Milli Eğitim Müfetttişi Mehmet Nadir AKSU'nun eniştesi; Musa YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Merekz Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Dörtdivan Kadılar Mezarlığı'na defnedilecektir.

4- Kıbrıscık Çalkara Köyü halkından Merhum Yaşar ŞAHAR'ın eşi, Mustafa ŞAHAR, Nazmiye BEGDE, Ayhan ŞAHAR ve Müzeyyen ÇANAK'ın annesi;  Ayşe ŞAHAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık  Çalkara Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Sazakiçi Muratlar Köyü halkından Merhum Hasan AKCA'nın eşi, Şerife, Güllü, Gülizar ve Zilver AKCA'nın annesi, Yaşar, Leyla, Hasan, Yunus ve Hakan'ın babaannesi; Zekiye AKCA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sazakiçi Muratlar Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

6- Düzce Boğaziçi Beldesi halkından Zekiye ALTINIŞIK'ın eşi, Engin ALTINIŞIK, Cavidan SARIKAYA ve Ayşe ALTINIŞIK'ın babası, Hasan ve Fatma ALTINIŞIK'ın oğlu;Kemal ALTINIŞIK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Beşkavaklar Mahalle Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Etiketler: boluvefat
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.