VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ ERCOŞKUN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

14 Eylül 2015

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, partide düzenlediği basın toplantısında kendisininde MKYK'da yer almayı beklediğini söyleyerek, "Açıkçası bende kendimi görmek istiyordum. İnşallah önümüzdeki dönem görürüz" dedi.

Ak Parti'nin Ankara'da gerçekleştirilen 5.Olağan Genel Kongresi'nden sonra Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun açıklamalarda bulundu. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Ali Ercoşkun, ilk olarak kongreyi değerlendirdi. Ercoşkun, "Öncelikle Cumartesi günü gerçekleşen Ak Parti’nin 5. Olağan Genel Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ankara Arena’da gerçekleşen kongre Türkiye’nin 81 vilayetinden çok ciddi bir katılımla müthiş bir şölen şeklinde gerçekleşti. Bolu’dan da Bolu’nun her belediyesinden de üyelerimiz, vatandaşlarımız bu kongreye katıldılar. Kongreye katılan hemşerilerimize bize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

"Bende istiyordum"

Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesine Bolu'dan sürekli Geredelilerin girdiği yönündeki bir soruya yanıt veren Ali Ercoşkun, "Daha önce Mehmet Güner, Habibe Hanım MKYK üyesi oldu. Haluk Bey MKYK ve MYK üyesi oldu. Gerede’nin damadıydı biliyorsunuz. Sonuçta bunlar hepsi Bolu’nun bir değeri. Biz Bolu’yu etnik milliyetçilik anlamında bölgelere bölmüyoruz. Açıkçası ben de kendimi görmek istiyordum. İnşallah önümüzdeki dönem görürüz" şeklinde konuştu. 

 Ali Ercoşkun ayrıca, Taşkesti'de dün gece yaşanan olayları değerlendirerek, herkesin sağduyulu olması gerektiğini ve devletin suç işleyene gereken cezayı vereceğini söyledi. Ercoşkun, terörün her türlüsünü lanetlediklerini belirtti. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.