VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE KAVGA BİTMİYOR!

9 Aralık 2015

CHP'nin Seben İlçe kongresinde parti içindeki kavgaya bir yenisi daha eklendi.

CHP'nin Seben kongresinde yine ortalık karıştı. Tanju Özcan'a tokalaşmak için elini vermeyen Kazım Karsu ile ikili arasında tartışma çıktı. Karsu'nun, "İki bira içip twit atmakla bu işler olmaz" sözü ortamı iyice gerine Tanju Özcan partililer tarafından bina dışına çıkarıldı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Teşkilatında kavgaların ardı arkası kesilmiyor. Seçimden bu yana süren kavgalara bir yenisi de Seben'de eklendi. CHP Bolun İl Başkanı Kazım Karsu ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın da katılımıyla ilçe kongresi yapıldı. Kongrede kürsüye çıkan konuşmacılar sert üslubuyla dikkat çekerken, ortam bir anda buz kesti. Milletvekili Tanju Özcan, daha sonra bir cenazeye katılmak için izin isteyerek herkesle tokalaşmaya başladı. 

 

"İKİ BİRAZ İÇİP TWİT ATMAKLA OLMAZ"

 

Bütün partililerle tek tek tokalaşan Tanju Özcan, İl Başkanı Kazım Karsu'ya da elini uzattı. Ancak Karsu, kafasını başka yere çevirip elini vermedi. Bunun üzerine Özcan, "Sen böyle yaparsan bir çözüm bulamayız" dedi. Karsu ise bu lafa, "İki bira içip twit atmakla bu işler olmaz" deyince ortalık bir anda karıştı. Sinirlenen Tanju Özcan, "Kim onlar? Söyle de bilelim, böyle olmuyor ama" diye yanıt verdi. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Tanju Özcan'ın koluna giren partililer sakinleştirmek için bina dışına çıkardı. Özcan daha sonra Seben'den ayrıldı. 

 

CHP İl Başkanı Kazım Karsu ile Milletvekili Tanju Özcan'ın sözlü tartışması sırasında 1 Kasım seçimlerinin 2.Sıra Adayı Burak Cop'un ise partililerin arkasından ikiliyi izlemesi dikkat çekti. Tanju Özcan'ın salondan çıkışı sırasında Cop'un kapı arkasında hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi beklemesi şaşkınlık yarattı.

1 yorum yapılmış
  • HASAN
    11 Aralık 2015 • 00:03
    GALİBA SEBENİN SUYUNDAN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.