TANJU ÖZCAN'DAN ŞOK TEPKİ!

Bolu'da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunanlara Milletvekili Tanju Özcan'dan çok sert yanıt geldi. Özcan, duyurular için bakın ne dedi.

TANJU ÖZCAN'DAN ŞOK TEPKİ!
Paylaş
A-A+ Paylaş

 

HABER: MURAT ÇELİK 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ertelenen kongrelerden Türkiye gündemine kadar birçok konuya yanıt verdi. Partisinde ertelenen ve ne zaman yapılacağı belli olmayan kongreler için konuşan Tanju Özcan, "Ben artık böyle bir utanıyorum. Sokakta insanların bana  her gördüğünde 'kongreler ne zaman yapılacak' dememesi lazım. Bir an önce doğru yolu bulmalıyız" dedi. 

 

"TRAJİKOMİK, DÜNYADA ÖRNEĞİ YOK"

 

CHP'li Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'diktatör bozuntusu' dediği gerekçesiyle Bolu'da CHP Lideri Kemal hakkında suç duyurusunda bulunanlara 'yalaka' dedi. Adliyede soluğu alanlara 'yalaka' benzetmesi yapan Özcan, "Yani bunlar suç duyurusunda falan bulunmuyorlar, yalakalık yapıyorlar. Kime yalakalık yaptıkları da ortada. Diktatör bozuntusu demiş Sayın Genel Başkanım. Bence yanlış söylemiş. Açıkça diktatör. Yaptıklarıyla, uygulamalarıyla, söyledikleriyle. Dolayısıyla bugün Türkiye genelinde yaygın bir şekilde CHP genel Başkanına bu sözlerinden dolayı suç duyurusunda bulunanlar, aslında sayın genel başkanın suç işlemediğini, doğru söylediğini biliyorlar. Ama sarayda oturan birilerine yaranmak için böyle şeyler yapıyorlar. Gülerek takip ediyorum süreci. Tirajikomik. Yani Türk siyasi tarihini 10 yıl sonra, 20 yıl sonra okuyanlar bugün bu yapılan yakalığa sadece gülecekler. Dünyada örneği yok bunun” ifadelerini kullandı. 

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.