VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 09 ŞUBAT SALI

9 Şubat 2016

Bolu'da vefat edenler

1- Eski Yukarı Çarşı Esnaflarından, Merhum Kadriye ve Rıza YAŞLI'nın eşi, İsmet, Nusret YAŞLI ve Ayşe URGANCIOĞLU'nun annesi, İffet YAŞ ve Nimet KARS'ın yengesi, Barış, Burak, Gökhan YAŞLI ve Ahu ÇETİNKAYA'nın babannesi; Necla YAŞLI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün İzmit Değirmendere Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası İzmit Değirmendere Mezarlığı'na defnedilecektir.

 2- Vakıfgeçitveren Köyü halkından Merhum Meryem ŞAY'ın eşi, Nezaket, Süleyman,Yusuf, Zeynep, Sakine ŞAY'ın babası, Abidin, Aziz ve Güllü ŞAY'ın kardeşi; Mehmet ŞAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Vakıfgeçitveren Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 3- Yakabayat Köyü Apolar Mahallesi halkından Gölyüzü Esnaflarından Nizamettin ÖZKAN, İbrahim ÖZKAN, Nezaket ALTUNTAŞ'ın babaları, Erden ALTUNTAŞ'ın  kayınpederi, Şeref ÖZKAN'ın eşi, Salih ÖZKAN'ın abisi, Mehmet, Mustafa , Ömer Faruk, Sümeyra ÖZKAN, Şahin ve Süleyman ALTUNTAŞ' ın dedesi İsmail, Adnan ÖZKAN ve Dilek EKER'in amcaları; Cafer ÖZKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Yakabayat Köyü Apolar Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Apolar Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir .

 4- Seben İlçesi Kızık köyü halkından Merhum Hüseyin KAYRANCIOĞLU nun eşi, Hasan ve Merhum Sefer KAYRANCIOĞLU, Ayşe YÖRÜKOĞLU, Salime DENİZ, Saniye CİVELEK, Nahide AŞINMAZIN anneleri, Osman ŞERATAN, Safiye YAMAN, Fatma AKMANIN ablaları; Hatice KAYRANCIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Aktaş Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.