BU NEYİN KAFASI!

Turistlik ilçe olma yolunda daha sağlam adımlar atmak isteyen Mudurnu’da vatandaşlar tarafından çekilen bir görüntü bu kadar da olmaz dedirtti.

BU NEYİN KAFASI!
Paylaş
A-A+ Paylaş

Neredeyse yıkılmak üzere olan 2 katlı ahşap bir evin alt katını, ‘Mudurnu hatırası’ yazılarak ilçeye gelen turistlerin fotoğraf çekmesi için yapılmış. Özel bir girişimci tarafından yapılan mini fotoğraf stüdyosunda hatıra fotoğrafı çektirilirken, ahşap evden birinin üstünde çatıdan büyük bir tahta parçasının düşmemesi bile mucize olarak gözüküyor. Mudurnu’daki turistlerin fotoğraf çektirdiği bu yapı Mudurnu’yu ne kadar temsil edecek bilinmez ama Mudurnu Belediyesi’nin bu duyarsızlığı turistler tarafından tepki topluyor.

 

Haber Fotoğrafları
BU NEYİN KAFASI!
BU NEYİN KAFASI!

4 yorum yapılmış

  • hakan (10 yıl önce)
    haber başlığınızı daha dikkatli ve düzgün kullanırsanız hem görüntü kirliliği yapmamış olursunuz hem de haberin ciddiyeti açısından daha iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • akac (10 yıl önce)
    Mudurnu belediyesi chp de ya ondan mı bu eleştiri haberi
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (10 yıl önce)
    Bolu muzda yokmu böyle yapılar sokakta kafamıza değen çinko levhalar, düştüğümüzde arabanın tekerinin koptuğunu düşündürek çukurlar birazda boludan haber yapın siyaset yapmadan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin (10 yıl önce)
    Boş işler bunlar çatılarda mi sıra her haberde kötüleyin mudurnu yu
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.