70 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI....

Bolu Valiliği’nde yapılan yazılı açıklamada, Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Mart ayı boyunca yapılan çalışmalarda 70 kişinin gözaltına alındığı ve bu şahıslardan 22 kişinin tutuklandığı ifade edildi.

70 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI....
Paylaş
A-A+ Paylaş

  Yapılan yazılı açıklamada, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında, 2016 yılı Mart ayı içerisinde haklarında adli makamlarca düzenlenmiş yakalama emri ile aranmakta olan 70 kişinin yakalandığı kaydedildi. Mahkemeye çıkarılan 70 kişiden 22'nin tutuklandı.

1 yorum yapılmış

  • MamiCAPTAN (10 yıl önce)
    BAŞARILI !
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.