VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAHÇELİ'DEN PARALEL YAPI'YA SERT SÖZLER

12 Nisan 2016

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Paralel Yapı’ya sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, “Kendi kurumlarına kayyum atandığında kıyamet koparan zümreye diyorum ki bugüne kadar ne yaşadıysanız müstahaktır. Bunlar ikiyüzlüdür. "Paralele teslim edecek bir partimiz yoktur" dedi.

Mahkemenin Kurultay kararını dedğerlendiren Devlet Bahçeli, paralel devlet yapılanmasına sert sözlerle tepki gösterdi:

NE YAŞADIYSANIZ MÜSTAHAK

"Olağan takvimi beklemek yerine olağanüstü kurultay beklemekte samimiyet aramamalıyız. Şimdiden yapay bayram havalarına tevessül edenleri tek tek fark ediyorum. MHP'ye nüfus etmek isteyen okyanus ötesi kaçkınlarının paralel artıklarının mutluluğunu da izliyorum. Kendi kurumlarına kayyum atandığında kıyamet koparan zümreye diyorum ki bugüne kadar ne yaşadıysanız müstahaktır. Bunlar ikiyüzlüdür.

BUNLAR DİNİ PARAYA DÖNÜŞTÜREN ABD'NİN KUKLASI

Bunlar dini paraya dönüştüren ABD'nin kuklası, islamiyetin yüzkaralarıdır. Kimse boşuna heveslenmesin. Bulanık suda balık avlamasın. Bizde tertiplere tamam diyecek acziyet yoktur. Türkiye'nin onca gündemine rağmen tartışmaların odağında MHP'nin yer alması partimizin ne kadar önemli olduğunu ortaya koymaktadır.

ANKARA - WASHİNGTON - PENSİLVANYA= MHP DÜŞMANLIĞININ ÜÇGENİ

Ankara, Washington, Pensilvanya arasında MHP düşmanlığının üçgeni kurulmuştur. Kurultay tavirleri kılığında işbaşındalar. MHP'yi geçmişte harekete geçirmek isteyen grup başarısızlığa uğramıştır."

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.