8 KIZ ÇOCUĞUNU TACİZDEN TUTUKLANDI

...................

8 KIZ ÇOCUĞUNU TACİZDEN TUTUKLANDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Düzce’nin Karaca Mahallesi’nde 48 yaşındaki market işletmecisi H.A., dondurma almak için gelen 8 kız çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Karaca Mahallesi'ndeki ortaokulun karşısında bulunan marketin sahibi H.A., iddiaya göre, okulun giriş-çıkış saatleri ve teneffüslerde dışarıdaki dondurma dolabını kilitledi. H.A., böylece dondurma almak için içeriye girmek zorunda kalan kız çocuklara elle ve sözle cinsel tacizde bulundu. H.A.'nın, bu şekilde 12-14 yaşlarında 8 kız çocuğa tacizde bulunduğu iddia edildi.

KIZLAR AİLELERİNE ANLATTI

Çocukların durumu ailelerine anlatarak şikayette bulunmaları üzerine market sahibi H.A., gözaltına alındı. H.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: Hürriyet Gazetesi

1 yorum yapılmış

  • Yorum (10 yıl önce)
    Ah bee Koysanıza resmini şuraya ifşa olsa
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.