1 GÜNLÜK BEBEĞİ BOĞUP DENİZE ATTILAR

...................

1 GÜNLÜK BEBEĞİ BOĞUP DENİZE ATTILAR
Paylaş
A-A+ Paylaş

 

Balıkesir’de akıl almaz bir olay yaşandı. Çanakkale’nin Biga ilçesinde yaşayan ve okumak için geldiği Balıkesir’in Bandırma ilçesinde hamile kalan E.Ö. (21), özel bir hastanede çocuğunu doğurdu. E.Ö. ve kız kardeşi K.Ö.’nin 1 günlük erkek bebeği yastıkla boğarak öldürdüğü ve bebeğin cesedini bir çantaya koyarak Bandırma’da Mendirek mevkiinde denize attıkları belirlendi.

E.Ö.’nün Aile Sağlığı Merkezi ekipleri aşı yapmak için eve geldiğinde bebeğin çalındığını söylemesi üzerine polis ekipleri kaybolan bebeği araştırmaya başladı. Yapılan soruşturma neticesinde E.Ö. ve kız kardeşi K.Ö., polis tarafından gözaltına alındı.

YASTIKLA BOĞUP DENİZE ATTIK

E.Ö. ve kız kardeşi K.Ö.’nin 1 günlük erkek bebeği yastıkla boğarak öldürdüğü ve bebeğin cesedini bir çantaya koyarak Bandırma’da Mendirek mevkiinde denize attıkları belirlendi. Anne E.Ö.’nün ilk ifadesinde parkta telefonla konuşurken bebeğinin çalındığını ve korkusundan polise gitmediğini söylediği öğrenildi.

Şüphelilerin yaşananları itiraf etmesinin ardından polis ekipleri Marmara Denizi’nde bebek cesedi aramaya başladı. Çalışmaların ilk gününde sonuç alınamazken, aramaların süreceği kaydedildi.

6 yorum yapılmış

  • Kemal (10 yıl önce)
    Masum bebeğe kestikleri cezayı bunlara hak olarak aynısı bunlara yapılmalı ciğeri Beşparmak etmez pislikler
    0
    0
    Yanıtla
  • boluvatandasi (10 yıl önce)
    Tatlı tatlı yaparken iyice omasum bebeği doğduktan sonra verseydin okadar bebeği olmayanlar var benim tanıdığım çok bebek arayan var verseydin madem korunamadinkarnin büyüyene kadar planlasaydin ne yapacağını oldurmekmi lazım cehennem ateşinde yanasica
    0
    0
    Yanıtla
  • bolu (10 yıl önce)
    Allahta sizin belanızı verir inşallah ne istediniz küçücük çocuktan madem bebeğe bakmak istemiyosun git bi yetiştirme yurduna ver öldürünce noldu başınız göğe mi erdi pislikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Boludan (10 yıl önce)
    Namus bukadar alçaldimi zevkine düşkün Sun evlen sözde okuyup devlete millete faydalı olacaklar malesef Türkiyemizin dinimizin adını karaliyorlar ALLAH kahretsin pislikleri öğreniyorum haber dinlemeye korkuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Boludan (10 yıl önce)
    O yaratiga anne demeyin rica ederim. kendini atsaydi denize pislik.her halta akli eriyoda canilerin yapmadan dusunse ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolulu (10 yıl önce)
    Allah belanızı versin cani insanlar acımasız mağluklar, masum bir evladı canına neden kıydınız,madem o iğrenç pisliği yapıyonuzz neden korunmuyorsunuzz
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.