ABAK'TAN RADİKAL KARAR...

.....................

ABAK'TAN RADİKAL KARAR...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Boluspor’da 28 Mayıs’ta yapılacak olağan kongre öncesinde mevcut Başkan Savaş Abak liste hazırlıklarına devam ederken, uzun süreden bu yana bazı kesimler tarafından eleştiri oklarının hedefinde olan İsmail Okur’un Abak’ın yeni yönetim kurulu listesinde yer almayacağı ifade edildi.

Boluspor Başkanı Savaş Abak, 28 Mayıs’ta yapılacak olağan kongre öncesinde liste hazırlıklarını sürdürüyor. Eski Başkan Necip Çarıkçı’nın da aday olduğu kongrede Abak, kuvvetli bir liste yaparak delegelerin önüne çıkmaya hazırlanıyor.

Boluspor Başkanı Savaş Abak, 28 Mayıs’ta yapılacak olağan kongre öncesinde liste hazırlıklarını sürdürüyor. Eski Başkan Necip Çarıkçı’nın da aday olduğu kongrede Abak, kuvvetli bir liste yaparak delegelerin önüne çıkmaya hazırlanıyor. Savaş Abak’ın uzun zamandır camianın tartıştığı yönetici İsmail Okur’u listeye yazmayacağı ifade edildi. Abak’ın yeni isimlere listesine yazacağı belirtildi. 

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.