VATANDAŞIN SABRI KALMADI....

..................

VATANDAŞIN SABRI KALMADI....
Paylaş
A-A+ Paylaş

Mardin’in Midyat İlçesinde PKK’lı teröristler tarafından emniyet müdürlüğüne yapılan hain saldırı sonucu şehit olan polis memuru Şerife Özden Kalmış’ın babasının yaşadığı Bolu’nun Beşkavaklar Mahallesi Bolnak Sitesi’nin önünde toplanan 200 vatandaş terör örgütü PKK’ya sloganlarla tepki göstererek şehit polisler için dua okudular.

Gece saatlerinde ellerinde Türk bayraklarıyla evin önünde toplanan vatandaşlar, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atarak terör örgütü PKK’ya tepki gösterdiler. Vatandaşlar şehitler için dua okudular. Polis ekipleri evin etrafında yoğun güvenlik önlemleri aldı.

“ARTIK SABRIMIZ KALMADI”

Grup adına konuşan BBP Bolu eski İl Başkanı Mahmut Alan, “Bizim artık canımıza tak etti. Bolu’da bazı sendikaların HDP ile birlikte yürümelerini hazmedemiyoruz. Bundan sonra bu yapıların Bolu’da yürümelerine eylem yapmalarına izin vermeyeceğiz. Bu akşam hayatının baharında karnında bebekle caniler tarafından şehit edilen kardeşimiz için toplandık. Bizim sabrımız kalmadı” dedi.

  Grup İstiklal Marşı okuduktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

 

4 yorum yapılmış

  • TUHAF (9 yıl önce)
    Şehit olan polis 6 aylık hamileymiş ve kulübe nöbeti tutuyormuş bir kişi de sormadı niye hamile bayan dışarı nöbette! Şehit olan polis sınıf öğretmeniymiş ve bir kişi sormadı, öğretmenimiz neden Midyat'ta nöbet tutuyor? Mahmut Alan bunları sor be!
    0
    0
    Yanıtla
  • mthi (9 yıl önce)
    tabi bu ülkeyi o sendikalar yönetiyor,kılıçtaroğlu yönetiyor bunların sorumlusu onlar size de ucuz kahramanlık düşüyor.dün gördük derdi sehit olan profili taciz var, uyuşturucu var, mala zarar var.insanların acılarına bile saygınız yok. varsa yoksa kan kin üstünden siyaset,insanların acıları üstünden menfaat devşirmek .bunlar kifayetsiz muhteris işi allah size akıl fikir ve vicdan versin
    0
    0
    Yanıtla
  • bolulugenc (9 yıl önce)
    helal olsun mahmut kardesim sonuna kadar arkanda destekciyiz varsa pkk destekcisi gosteri yapacak yerini bilelim yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • elcemer (9 yıl önce)
    izin vermeyenlerin arasında bende olacagım
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.