POLİSTEN DEPOYA BASKIN...

......................

POLİSTEN DEPOYA BASKIN...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu KOM ekiplerinin Ramazan Bayramı öncesinde yaptığı kontrollerde 500 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan Bayramı öncesinde Karamanlı Mahallesi'nde bir depoya baskın düzenlendi. Polisin aramasında çeşitli marka ve cinste 500 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirildi. Operasyonda K.Ç ve E.O. isimli şahıslar gözaltına alınırken, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

4 yorum yapılmış

  • Geredeli (9 yıl önce)
    Allah polisimize askerimize yardım etsin iyi olmuş içip gebereceklerdi hiç bunları söyleyen yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Blnism (9 yıl önce)
    Delikanli olan bi adam boluya kacak icki satmaz onu satan gariban deil vatan hainidir.insanlarin hayatiyla oynuyorlar ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Thbe (9 yıl önce)
    Gitti ucuza icecegimiz canım viskiler :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar14 (9 yıl önce)
    Tabi,Ancak gariban Bolu lu vatandaşı yakalarnır.nerden bulduysa garibim.verdi parayi aldı içkileri yarı parasına,adam satacaktita 3-5.kuruş para kazanacaktı.Bolu lu gariban vatandaşı yakalamayı değilde, esas Kaynağı nereden geliyor,PKK sınırdan sokuyor, büyük mafya ve kaçakçılar denizden gemi ile getiriyor. Asıl bunları yakalansınki hep beraber alkışlayalim.Bolulu Ahmeti Mehmeti Ayşe yi Zeynep i istesin mahalle muhtarı bile yakalar.:) Büyükler parayı götürüyor.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.