BİR AİLENİN GÖZYAŞLARI...

......................

BİR AİLENİN GÖZYAŞLARI...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’nun Gerede ilçesinde sınıf arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Dilay Gül’ün katil zanlısının yargılanmasına devam edildi. Dilay Gül’ün annesi ve anneannesi mahkeme salonunda isyan ettiler.

  13 Ekim 2015 tarihinde Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu Kimya Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Dilay Gül, saat 22:00’da dersten çıktıktan sonra yurda giderken yanına gelen arkadaşlık isteğini kabul etmediği sınıf arkadaşı Uğur Aydemir tarafından bıçaklanarak öldürüldü.  

 

Olaydan sonra tutuklanan Uğur Aldemir’in yargılanmasına Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. “Tasarlayarak öldürme, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme” suçundan yargılanan Aldemir’e AİBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Kliniği'nce cezai ehliyeti olmadığı yönünde rapor verildi. Metris Bakırköy 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gözlem altında tutulan Uğur Aldemir duruşmaya katılmadı.

ANNE İSYAN ETTİ

Mahkemede söz alan Dilay Gül’ün annesi Tülay Gül, yaşananlara isyan etti. Anne Gül, “Kızımın katiliyle ilgili akıl raporun ciddiyetle hazırlanmasını istiyorum. Katile en ağır cezanın verilmesini istiyorum. Deli numarası yapıyor” dedi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Dilay Gül’ün anneannesi Bergüzar Demirel mahkeme salonunda gözyaşlarına boğuldu. Demirel, “O katil deli değil. Madem deliydi neden üniversitede okumasına izin verildi. Sadece torunumu değil bütün ailemizi yaktı. Hepimiz öldük. Biz gariban bir aileyiz. Torunum buraya okumak için gelmişti” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanığın aklı dengesinin yerinde olup olmadığı yönündeki rapor için Adli Tıp Kurumu İhtisas Kurulu'ndan gelecek rapor için duruşmayı 8 Eylül'e erteledi.

 

Haber Fotoğrafları
BİR AİLENİN GÖZYAŞLARI...

1 yorum yapılmış

  • kurt (9 yıl önce)
    la ben akıllıyken üniversiteyi kazanamadım, bu deliyse nasıl kazanmış akıl var mantık var
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.