KUTLU İLE İLGİLİ KARAR VERİLDİ

.....................

KUTLU İLE İLGİLİ KARAR VERİLDİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

FETÖ operasyonu kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığını kararı doğrultusuna Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan 15 işadamın biri olan Bolu İl Genel Meclisi eski Başkanı Mücahit Kutlu sabah saatlerinde serbest bırakıldı.

Cumhuriyet Savcılığı’na dün gece ifade veren Mücahit Kutlu'nun sabah saat 05.00 sularında serbest bırakıldığı belirtildi. 

3 yorum yapılmış

  • emar (9 yıl önce)
    Siyasilerin emniyete ve yargıya baskı yaptığ bçylece daha bir anlaşılır hale geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • buneimdi (9 yıl önce)
    Birgünlük gözaltı ile sabah 5 de serbest.Bu ne şimdi ne zaman sorguladınız ne zaman ilişkilerine ulaştınızda karar veriyorsunuz?OHAL gözaltı süresi 30 gün.Bu acele neden?
    0
    0
    Yanıtla
  • AmetEsenda (9 yıl önce)
    Gerekse insani gerekse siyasi çalışmalarında Hızla Trenti yükselen Değerli dürüst güzel kalpli insan Mücahit Kutlu siyasi rakiplerince yolu kesilmekmi isteniyor aynen Değerli D.r. muz Hüseyi İka da olduğugibi böyle oyunlar BOLÜ halkımızı üzer.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.