AİBÜ'DE İKİ İSTİFA...

.......................

AİBÜ'DE İKİ İSTİFA...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar ve Genel Sekreter Prof. Dr. Erdal Bekiroğlu görevlerinden istifa ettiler.

FETÖ operasyonlar kapsamında gözaltına alınan Genel Sekreter Erdaş Bekiroğlu ve Rektör Yardımcısı Mehmet Bahar, çıkartıldıkları mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Serbest kalmalarının ardından Rektör tarafından eski görevlerine getirilen Bekiroğlu ve Bahar görevlerinden istifa ettiler.

KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILDI

Konuyla ilgili Rektörlükten yapılan açıklamada; “Basında yer alan bazı haberlere ilişkin 13.08.2016 tarihinde kapsamlı bir basın açıklaması yapılmıştı. Bu meyanda göz altına alınıp adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreteri’nin, 12.08.2016 tarihi itibarıyla idari görevlerinden ayrıldıkları kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

 

2 yorum yapılmış

  • MutluMesut (9 yıl önce)
    mobbing sürecinde baş rollerde yer alan rektör ve ekibi (yukarıda anılanlar) nasıl birşey yapmamış oluyorlar. Bunlarla beraber hareket edenler de bunların hareketlerinden nemalanmak istemişler ve mobbinge katılmışlardır. Bilim insanlarına zulüm yapılırken sessiz kalmışlardır (Dilsiz şeytanlar). Kul hakkını almayacaksın. Ödeyemezsin, hem bu dünyada hem de öbür dünyada (inanıyorsan) görürsün. İlahi Adalet. Hukuk'un yanlı savcıları ve hakimleri de şimdi t
    0
    0
    Yanıtla
  • istifa (9 yıl önce)
    İstfalar dün gece görüştüklerinde geriye dönük olarak 12 tarihli yapıldı.Rektör çokkötükşeye sıkıştı.Yalan beyanları te teldöülüyor.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.