BOLU'DA VEFAT EDENLER, 25 EKİM SALI

....................

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 25 EKİM SALI
Paylaş
A-A+ Paylaş

1-Seben İlçesi Kızık köyü halkından, Necati GÜDEN'in eşi (merhum) Kazım GÜLEÇ ve Ayşe GÜLEÇ'in kızı, Saffet, Nevzat GÜDEN ve (merhum) Mehmet GÜDEN'in yengeleri, Naciye, Bedriye ve Beşir GÜLEÇ'in ablaları; Saniye GÜDEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası merkez mezarlığına defnedilecektir.

2-Kıbrıscık İlçesi Alankuzca Köyü halkından, Nurettin TABUR'un abisi, Şerafettin ve Hasan TABUR'un babaları; Yusuf TABUR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ankara İli Beypazarı İlçesi Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonras Beypazarı Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir.

 3-Salıbeyler Mahallesi halkından (merhum) Cemali İLTİR'in eşi, emekli öğretmen Hüseyin İLTİR'in annesi, belediyeden emekli memur Huriye İLTİR'in kayınvalidesi, Selçuk, Serpil ve  Esra İLTİR'in babaannesi;  Hacer İLTİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi  bugün Salıbeyler Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Ketenler Köyü halkından (merhume) Emine TİTİZ'in eşi, Huriye HIRACIOĞLU, Ayşe TİTİZ'in babası, Emre ve Eren HIRACIOĞLU'nun dedeleri, Ali HIRACIOĞLU'nun kayınpederi; Kadir TİTİZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Ketenler Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

 5- Topardıç Köyü halkından Merhum İsmail GÖKMENOĞLU'nun eşi, Ali GÖKMENOĞLU'nun annesi, Rafet, Hayriye, Salih ve Muhammet GÖKMENOĞLU'nun babaannesi; Salime GÖKMENOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Topardıç Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 6- Gerede Hacılar Köyü halkından, Merhum Molla İbrahim’in kızı; Ayşe ÖZALP Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hacılar Köyü’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir.

7- Gerede Ibrıcak Köyü halkından İsmail ın eşi, Gerkonsan’dan emekli Fikri, Erdoğan ve İsmail Çetin’in anneleri; Zehra ERDOĞAN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ibrıcak Köyü’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.