KAYMAKAM SALDIRIDA YARALANDI

.........................

KAYMAKAM SALDIRIDA YARALANDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Mardin‘in Derik ilçesi’nde kaymakamlık binası yakınlarında roketatarlı patlama meydana geldi. 2013-2015 yılları arasında Kıbrıscık Kaymakamı olarak görev yapan ardından ilçeye atanan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk patlama sonucunda yaralandı.

Mardin‘in Derik ilçesi’nde kaymakamlık binası yakınlarında patlama meydana geldi.  Yaralılar arasında, İlçe Belediyesi’ne kayyım olarak atanan eski Kıbrıscık Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün de olduğu öğrenildi. PKK’lı teröristlerce Kaymakamlık Binasına roketatarlı bir saldırı olduğu ve 5 yaralı olduğu bilgisi aktarıldı. Patlamanın olduğu yere çok sayıda ambulans sevk edildi. Polis ekipleri de patlamanın olduğu noktada güvenlik önlemleri aldı. Safitürk’ün Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.