VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİT KAYMAKAM İÇİN YÜRÜDÜLER

12 Kasım 2016

.......................

Haber - Ahmet Eldemir

Mardin'in Derik ilçesinde terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırıda şehit olan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için BBP eski İl Başkanı Mahmut Alan ve vatandaşlar tarafından teröre tepki olarak mehter takımı yürütüşü yapıldı.

  Bolu Valiliğinin önünden başlayan ve Bolu Belediye Meydanı’na kadar süren yürüyüşte vatandaşlar slogan ve pankartlarla Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün şehit edilmesi sonrasında terör örgütü PKK'ya tepki gösterdiler. Mehtar takımının yürüyüşünde BBP eski İl Başkanı Mahmut Alan ve yürüyüşe katılanlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, “Demirtaş’ın eşini arayıp destek mesajı veren Kemal Kılıçdaroğlu bugün şehit olan Derik Kaymakamımızın eşini de arayacak mı” yazılı pankart taşıdılar.

“HEP SUSTUK SESSİZ KALDIK”

Yürüyüş sonunda konuşan BBP eski İl Başkanı Mahmut Alan, “En son şehidimiz kaymakamımız oldu. Kendisi daha öncede Kıbrıscık’ta görev yapmış Bolu halkının da sevgisini kazanmış çok değerli bir devlet adamıydı. Hainler kayyum olarak atanan kaymakama roket atmıştır bu roket sadece kaymakama değil Türk devletine milletine yani bize atılmıştır. Artık devletimiz HDP'nin PKK uzantısı olduğunu tüm dünyaya haykırmış ve mücadeleyi başlatmıştır. Şu gördüğünüz caddede nevruz' adı altında '1 Mayıs adı altında bir çok şeyi kamufle ederek vatan hainliği yapanlara hep sessiz kaldık, hep sustuk. Ama artık millet destekli devlet mücadelesi başlamıştır. Millet devletinin arkasındadır” dedi. Grup daha sonra sessiz bir şekilde dağıldı.  

  • ŞEHİT KAYMAKAM İÇİN YÜRÜDÜLER
  • ŞEHİT KAYMAKAM İÇİN YÜRÜDÜLER
  • ŞEHİT KAYMAKAM İÇİN YÜRÜDÜLER
1 yorum yapılmış
  • Nizamettimeker
    13 Kasım 2016 • 12:12
    Uyanboluuyanyokmubuyigitleredestekolandahanekadaruyuyacaksiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.